torstai 11. helmikuuta 2010

BALIN SAARELLA

Eilinen päivä vierähti sukellusvenereissun puitteissa. Näimme reissulla kaloja, mutta melko pieniä. Odotuksemme olivat ehkä liiankin korkealla...olemme tottuneet liian hyvään jo ihan Tampereen Särkänniemessä, jossa akvaario on todella monipuolinen. Mutta nautimme kuitenkin sukellusmatkasta tosi paljon!

Janne ja Benjamin kävivät myös merellä snorklaamassa keskenään. Oli kuulemma hieno reissu sekin. Itse en ole enää mennyt snorklailemaan sen jälkeen, kun näin ison kalan pomppaavan vierelläni. Se oli meikäläisen viimeinen matka kalojen kanssa...hui, kun pelotti. En ole ollenkaan mitään sukellustyyppiä. Minua pelottaa jo pelkästään ajatus kalahieronnasta, jossa jalat laitetaan altaaseen, joka on täynnä kaloja uiskentelemassa. Sitten kalat syövät kuollutta ihoa. Apua! Benjamin on kokeillut moista jo kaksi kertaa Thaimaassa ja se on kuulemma kivaa.

Tänä aamuna miehet lähtivät keskenään järjestetylle snorklausretkelle. Me tytöt pidämme majaa hotellilla leikkien ja lastenohjelmia katsoen. Josefin nauttii rauhasta, kun ollaan reissattu jo niin paljon. Eilen ja tänään on kovasti jo toivonut pääsevänsä kotiin...Huomenna sitten matka jatkuu Bangkokiin.

Edellisessä jutussa tuli hieman kommentoitua paikallista turismia...Tänään annan hyvää palautetta: Täällä taksipalvelut ovat erinomaista luokkaa, voittaa mennen tullen myös Bangkokin taksit. (Meidän mielipide!) Kokonaisuudessaan taksipalvelu pelaa todella hyvin ja kaikki taksit ovat mielettömän puhtaita. Kaikilla kuskeilla on samanlaiset työpaidat, joka lisää siisteyttä. Olemme olleet postiivisesti yllättyneitä!

Benjamin on käyttänyt uutta kameraansa ahkerasti ja saanut monta kivaa kuvaa. Kunhan poika malttaa ladata kuvat koneelle, lupaan laittaa matkalta kuvareportaasin. :)
Yksi kuvamahdollisuus harmittaa...kalastusreissulla oli monta delfiiniä ja juuri, kun yksi delfiini ponkaisi ilmaan aivan veneen vieressä Benjamin oli valmiina kuvaamaan, mutta kamera olikin suljettu. Harmi...olisi tullut upea kuva, uskon!

Pieniä matkamuistoja on tarttunut mukaan. Koruja, muutama paikallinen patsas, tarjoilukoreja, pöytätabletteja...Laoystäville pieniä tuliaisia koruista avaimenperiin. Mikään varsinainen shoppailupaikka tämä ei mielestäni ole.

Tänään tunnelmoimme täällä viimeistä kokonaista päivää....

Niina

1 kommentti:

Family Tasanen kirjoitti...

Ei tuohon osaa muuta sanoa kuin että, kivalta lomalta kuulostaa! :)