perjantai 22. toukokuuta 2009

JIHHUU!

Naapurin pikku Ting Noi on taas kunnossa. Jihhuu!
Heti aamulla herättyäni lähdin katsomaan pikku tyttöä. Ja mikä riemu täytti sydämeni, kun hän ilolla nousi syliini. Voi jippii, kuinka tulin onnelliseksi! Kaikki pelko eilen oli ollut sairauden aiheuttamaa "sivuvaikutusta". Leikimme yhdessä hiukan ja Josefinin oli jo paremmassa kunnossa muiden lasten joukossa vilistellessä. Harmikseni kuitenkin huomasin, että yksi naapurin poika oli kovassa kuumeessa. Poika oli saanut eilen rokotteen päiväkodissa ja se oli nostattanut pojalle kuumetta. Voi! Onneksi pojan äiti oli jo ostamassa kuumelääkettä.

Päivä on siis alkanut meillä iloisissa merkeissä. Poikkesimme Joskun kanssa katsomassa poikia välitunnilla ja samalla jutustelimme kauempien naapureiden kanssa. Yhden mummelin pitää saada suukottaa Josefinia joka kerta nähdessään hänet. Ja Josefin ei siitä pidä, mutta antaa mummon suukottaa. Onneksi... Vein myös pari sinnikangasta ommeltavaksi naapuriompelijalleni. Uusia sinnejä tarvitaan aina...

Tällaista täällä aamutuimaan. Pojat siis koulussa, Janne töissä ja me tytöt kotona kotihommissa. Pian ruuanlaittopuuhiin. Moi!

Ei kommentteja: