keskiviikko 28. toukokuuta 2008

POJAT LUOKKARETKELLÄ

Tänään pojat olivat luokkaretkellään. Retkikohteena oli luola (Pak Uu), jossa oli valtavat määrät Buddha-patsaita. Benjaminilla oli mukana lahjaksi saamansa superhyvä taskulamppu, jonka valossa muutkin turistit olivat saaneet valoa kulkea luolassa. Lisäksi retkeen sisältyi elefanttiratsastusta. Pojat ja opettaja olivat istuneet elefantin päällä ja elefantin hoitaja oli kulkenut eläimen takana. Pojat olivat kuulemma todella paljon tykänneet olla elefantin kyydissä ja nyt onkin kesäloman ehdoton ohjelmanumero mennä samaan paikkaan uudestaan ratsastamaan, mutta äidin ja isin ja Josefinin kanssa. Itse en ollenkaan pidä ajatuksesta, sillä pelkään elefantin kyydissä. Ja jos siellä ei edes ole hoitajaa kyydissä...apua!
Reissu oli kaikin puolin onnistunut ja lopuksi reissulaiset olivat menneet ruotsalaisten ylläpitämään ravintolaan lounaalle.
Huomenna opettaja antaa reissusta valokuvia pojille, joten laitetaan niitä tänne muillekin ihasteltaviksi.


Ps. Kerroin eilen illalla pojille oman lapsuuteni luokkaretkikohteista.
3.luokka: Hämeenlinna
4. luokka: Turku
5. luokka: Tampere ja Särkänniemi
6. luokka: Helsinki ja Linnanmäki
"Epäreilua", sanoivat pojat, mutta tänään oli jo toinen ääni kellossa. Taitaa siellä Suomen koululaisista ainakin joku sanoa epäreilua. Itse sanoisin, että Tampereelle ja Helsinkiin pääsee koska tahansa, mutta Luang Prabangin viidakoihin harvemmin. Taitaa poikien luokkaretkikohde peitota kaikki äidin lapsuuden luokkaretkikohteet 100-0!

2 kommenttia:

17 neliötä kirjoitti...

Jos teidän poikia lohduttaa, niin heille voi kertoa, että tämän suomalaisen luokkaretkikohteet ovat olleet:
1lk Valkeakoskella lasten taidekeskus
2lk Pohtiolampi (kalankasvatuspaikka Kangasalla)
3lk Ähtärin eläinpuisto
4lk ei mitään
5lk ei mitään
6lk Muonio

Muonio oli hieno, muutkin ok, mutta eivät laisinkaan vedä vertoja viidakolle! Ovat onnekkaita, koska minä en koskaan päässyt edes Linnanmäelle tai makeistehtaalle, niinkuin siskoni.

Vintage living kirjoitti...

Vau elefanttiratsastusta!!

Siskoni tuossa harmittelee edellä kun ei päässyt makeistehtaalle, mutta voin kertoa, että haju siellä oli niin ällön makea, että oksensin heti sen jälkeen ja loppu matka oli tosi kurja...

En oikein muista missä me luokkaretkeiltiin..vissiin käytiin 1. joku paikallinen kohde?? 2. Pohtiolampi Kangasalla 3. Hämeenlinna 4. Särkänniemi Tampereella 5. Turku 6. Hesa

Meillä keskimmäisellä oli luokkaretki tänään, kävivät merivartioasemalla ja saariston "luontokoulussa" vaeltamassa. Esikoinen kävi viikko sitten Ähtärissä. Oli kuulemma tylsää kun siellä ei ollut "kuin" suomalaisia eläimiä, olisi halunnut kanssa elefantin:D Hirvenkin on poika kuulemma nähnyt koulubussia odotellessa lähempää kuin eläintarhassa.