sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Tänään


- heräsin väsyneenä valvottavasta tytöstä (koska tytöt alkaa nukkua kokonaisia öitä???, meillä pojat nukkuivat reilun vuoden ikäisinä jo kuin tukit...)
- aamulla leikittiin ja puuhailtiin ennen aamupalaa ja sitten aika hurahtikin jo lähelle kymmentä
- kymmeneksi jokasunnuntaiseen Foreign Fellowship:n, oli paljon porukkaa tällä kertaa, kun oli niin paljon vierailijoita
- kokouksen jälkeen heitimme opettajan kotiin ja jatkoimme ravintolaan hakemaan ruokaa kotiin (täytyy hemmotella meitä tyttöjäkin, kun pojat poissa) ja kauppaan ostamaan jokaviikkoista maitoa
- nukahdin iltapäivällä, kun Josefin katsoi lastenohjelmia (yöllinen valvominen siis jatkuvana ei sovi minulle ilman päiväunia silloin tällöin)
- Josefinkin nukahti pikku-unille
- leikimme naapureiden lasten kanssa
- suunnittelin ensi viikon ohjelmaa (minulla hieman erilainen viikko tulossa...)
- iltaruuaksi syötiin nuudeleita...se liemi on sitten niin hyvää..
- kohta laitan tytön kylpyyn ja iltapalalle ja sitten unten maille purjehdusta
- illalla omassa rauhassa ota käsitöitä esille ja katson jonkun vanhan Suomi-leffan (sain muutama vuosi sitten anopiltani lahjaksi hänen tallentamiaan Suomi-leffoja nipullisen cd:tä (elokuvia montakymmentä) ja nyt vasta olen niitä alkanut katsomaan, olen ihan koukussa....rakastan mustavalkoisia vanhoja suomi-filmejä...harmi vaan, ne loppuu ihan kohta....saisko lisää????)

EDIT: sellaista vielä, kun on niin uusi asia: pyydystelin käsilläni muurahaisia pitkin päivää snakehead-kalanpoikasillemme ruuaksi, ovat hulluna muurahaisiin...Benjamin sai pussillisen pikkukaloja lahjaksi kalapaikasta, jossa käy melkein joka päivä kalassa.

Niina

Ps. Janne ja pojat lähtivät eilen Bangkokiin tilaamaan pojille uusia passeja. Lähtö piti olla vasta tänään, mutta sattuman kautta saimme tietää, että tämän päivän lento oli peruttu...Tiistaina palaavat kotiin.

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mukavaa tyttöjenpäivää! :o)

ps. Kyselin jo aiemmin, että saitko mun s-postin? En ainakaan huomannut vastausta ja se postaus on jo jossain piiiitkällä... ;o)

Satu kirjoitti...

Nauttikaahan ihan tyttöjen kesken olosta ja sinä Niina myös illoista ihan itsekseen :) Voimiakin toivottelen - aina tahtoo sattua ja tapahtua miesväen poissaollessa kaikenlaista...
En tiedä onko tuo nukkuminen kiinni siitä, että on tyttä-lapsi vai siitä että on kolmas lapsi :) Meillä kolmas kömpii edelleen viereemme öisin... ööö ... Mutta hän nukkuu loistavasti siinä loppuyön kyllä :)Maratonikestävyyttä öihin sinulle!

Niina kirjoitti...

Tiina - juu, olen saanut postiasi. Kirjoittelen pian! Sori!

Satu - Nautiskelen illoistani, vaikka silmät ristissä ;). Joo, voihan se olla, että kolmas lapsi on jo erilainen hoidettava??

Satu kirjoitti...

Niinhän ne kullan arvoiset iltahetket täälläkin kuluvat :) Ja kukapa sen kertoisi mistä kaikki johtuupi - persooniahan nuo pikkuiset ovat jokainen!

Jenni Blommendahl kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jenni Blommendahl kirjoitti...

Mäkin tykkään vanhoista suomileffoista:) Ihanat Ansa ja Tauno... Kikka yks päivä ihmetteli että miks se Tauno aina laulaa kun ei se ees osaa :D