keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

VIP-LENTO

Maailmalla on siis miljoonia ihmisiä jumissa lentokentillä eikä kotiin pääsystä ole varmuutta. Jannen siskon porukan tilanne näyttää jo valoisalta...osa porukasta on jo matkalla kotiin. Tilanne laukesi siis todella nopeasti!!
Bangkokissa arvellaan olevan n. 10000 (luku on pieni...) ihmistä odottamassa kotiin pääsyä ja tunkua lentokoneisiin siis on.

Mutta entäs sitten Luang Prabangiin? ....Me lensimme tänään kotiin ihan oman perheemme kesken. Lennolla ei siis ollut ketään muita lentohenkilökunnan lisäksi!!!! Todellinen VIP-lento..ihan uskomatonta!

**********

Aamulla, kun lähdimme ystäviemme kotoa lentokentälle, paikalliset mellakkapoliisit asettivat joukkojaan valmiiksi aivan ystäviemme kodin lähellä...mutta mitä varten? Näimme, kuinka punapaidat samalla katselit poliisien touhuja mielenkiinnolla. Ei voi muuta toivoa, kuin hyvää tahtoa kaikille!


**********

Kivaa taas olla kotona, vaikka muutama lisäpäivä Bangkokissa olisi mennyt ihan kevyesti. Bangkokin tuliaisina saimme kunnon kurkkukivun ja flunssan. Lisäksi minä olen menettänyt ääneni...Kurkku on tosi kipeä ja ääni kadonnut...hohhoijaaaa!:)

Niina

2 kommenttia:

Henry and Ruut Mononen kirjoitti...

Oli ihana kun olitte!!! Todellinen piristys tälle keväälle! Tervetuloa uudestaan!

Ruut

PS. nyt mullakin on flunssa...

Tiina kirjoitti...

VIP-lento kuulostaa todelliselta luksukselta!

t:Tiina J