lauantai 24. huhtikuuta 2010

Katay-pupuja
Suloinen neiti-pupu vaaleanpunaisella mekolla sekä helmikoruilla.
MyytyPupu vaaleanpunaisella mekolla ja puukoruilla.
Myyty
Pupu ruutumekolla ja helmikoruilla.
Myyty

Pupunen vihreällä mekolla ja puuhelmikouruilla.
Myyty


Nämä neljä pupuyksilöä tulivat juuri myyntiin laoystävältäni. Napsin heti kuvia ja laitoin tänne, jos joku teistä haluaa jonkun pupuista omakseen.
Puput on tehty lao-kankaista. :)

Niina

10 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Paljonko postikulut on?

-Tiina

Niina kirjoitti...

Heippa Tiina. Mulla ei ole nyt varmaa tietoa postikuluista, mutta aiempien postitusten perusteella arvioni on n. 20 euroa. Sis. Postipaketin ja käsittelykulut postissa. Itsellenihän en ota tästä mitään, vaan teen tämän ihan pelkästä ilosta auttaa ystävääni.
Postikulut ovat toki arvokkaat pupuun verraten, mutta ihan siedettävät vielä kuitenkin. Mutta serkku-tytölle voin lähettää pupun ilman mitään kuluja. Se olisi mulle pelkkä ilo. Minkä pupun noista haluat, niin käyn sinulle sen hakemassa.:)
Niina

Tiina kirjoitti...

Milloinkas te ootte tulossa Suomeen? Tänä kesänä vai vasta ens?

Niina kirjoitti...

Me tullaan Suomeen vasta ensi vuoden kesänä 2011. Tämä vuosi jää nyt väliin. Matkustelemme täällä Aasiassa.

Tiina kirjoitti...

Moi! Mä haluan tuon pupuneidin jolla vaaleanpunainen puku ja helmikorut. Se on aivan ihana, juuri mun tyylinen :)
Tulisikohan se samassa paketissa Suomeen kuin mun kaimani pupu? Maksan kyllä osuuteni kuluista. Saataisiin varmaan keskenämme järkättyä kuljetus täällä Suomessa.
Vai mitä?
t:Tiina J.

Niina kirjoitti...

Tiina J.- menen huomenna katsomaan, onko pupunen vielä myytävänä. Peukut pystyyn! Haluamasi pupu on kyllä ihana, vei minunkin sydämeni ihan heti!
Odotellaan tosiaan muitakin ostajia ja laitetaan sitten vaikka yhteispaketti, jos se auttaisi postikuluasiaa. Ja maapostina tulee halvemmalla kuin lentona. Ilmoitan huomenna, onko pupu sinun.:)

Serkku- Tiina, mitä tuumaat toisen Tiinan ehdotuksesta?

Tiina kirjoitti...

Se on hyvä ehdotus, Tiina ehdottikin sitä jo meidän blogissa. Äiti kommentoi tästä pupuasiasta, että voisi myös ostaa muutaman, joten voisitko selvittää, että jos tulisi useampi pupu samassa paketissa niin mitä yhdelle pupulle jäisi hintaa. Ja mä voin hakea toiselta Tiinalta puput, mennään kuitenkin Jarille ja Katrille kesän aikana käymään (kun nyt keväällä ei ehditty).

Niina kirjoitti...

Ok, menen huomenna selvittämään asiaa postiin. En lupaa mitään ihan varman tarkkaa hintaa, mutta noin hinta. Sopiiko? Laosissa, kun asiat eivät mene aina ihan niin kuin Suomessa.
Joka tapauksessa sen voin luvata, että jos samaan pakettiin tulee monta pupua ja laitetaan se maapostina tulemaan, niin on se halvempaa kuin yhden lähettäminen lentona.

Koitan saada mahdollisimman tarkan hinnan.

Niina

Niina kirjoitti...

Ps. Voin jo etukäteen kertoa, että huomenna postissa on säpinää, kun menen sinne kasa pupuja mukana ja selvittelen asiaani. Voi olla tosi vaikeeta heidän tajuta, että en ole vielä lähettämässä, vaan tarkistamassa hintoja. Mua itseäni naurattaa jo etukäteen tuleva episodi. :)
Niina

Tiina kirjoitti...

Kivaa että puput tekevät kauppansa!
t.Tiina J