perjantai 11. joulukuuta 2009

PIPARKAKKUJA

Eilen illalla Oliver sanoi: "Äiti, huomenna leivotaan pipareita!" Ja niinpä me tänään sitten leivoimme joulun ensimmäiset piparit.
Aamulla teimme Josefinin kanssa kaksinkertaisen piparkakkutaikinan valmiiksi jääkaappiin jähmettymään. Iltapäivällä Joskun päiväunien jälkeen aloitimme leipomisen vai menikö se sitten taikinan syömiseksi. Joka tapauksessa koko taikina saatiin parissa tunnissa leivottua ja paistettua sekä osa jo koristeltuakin sokerikuorrutuksella. Onneksi leipurijoukon apuun saapui myös poikien opettaja, joka olikin myös innolla touhussa mukana. Lopuksi lao-apulaiseni leipoikin sitten ihan viimeiset taikinat loppuun...tykkää myös leipoa.
Masut ovat nyt pipareita pullollaan ja pian aloittelemme perinteistä elokuvailtaa poikien kanssa.

3 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Hei,
viikon päästä mummo, joka kutoi ne mun uudet villasukat, on viemässä uusia sukkia myytäväksi. Joukossa on kuulemma samanlaisiakin kuin ne mun, mutta eivät tietäneet mitä kokoa. Vieläkö haluaisit sellaiset, jos löytyy sopiva koko ja samanlainen kuosi? Mitä kokoa (kuinka pitkä jalkaterä?)? Voiko ne lähettää sinne teille vai lähetänkö jollekin täällä Suomessa, kuinka postitus toimii?

Kiva kun olet laittanut taas kuviakin blogiin! Aina kiva nähdä teidän kotia ja lapsia, maisemia ja kaikkea... Olisipa tosi kiva nähdä teidän lastenhuone/huoneet, niihin kun aina kaipaa inspistä:) Ja jouluinen koti...ja vaikka mitä:)

Niina kirjoitti...

No, mun kengän numero on 38, joten selviääkö sillä tiedolla?
Ja suoraan meille voi lähettää, sillä posti kulkee yllättävän hyvin.

Koitan laitella kuvia...olen vaan laiska valokuvaaja.

Vintage living kirjoitti...

Eipähän niissä sukissa kokoja lue, mutta osaan arvioida kengän koosta riittävästi:) Toivotaan, että löytyy sopivat!