keskiviikko 25. marraskuuta 2009

TÄÄLLÄ OLLAAN...

- oltu nettipimennossa reilu vuorokausi, paikallinen netti ei ihan aina toimi...siis kellään!
- podettu flunssaa ja pikkukuumetta.
- luettu kovasti kokeisiin, tällä kertaa Oliver. Historiaa ja kemiaa...
- käyty useaan otteeseen sairaalassa laop ast orin luona. Kovia kipuja ja Janne käy tarkistamassa hänen kuntoaan.
- kärsitty migreeniä, meikäläisellä tuppaa joskus sellainenkin paukahtamaan. Aarrghh!
- pystytetty joulukorttitehdas....ihan extempore-luonteisesti aloin väsätä kortteja laoparerista ja -kankaista...nappejakin tuli käytettyä. Yksinkertaista, mutta kaunista, vaikka itse sanonkin.
- ikävöity apulaisen lapsia. Olen viime ajat ajatellut heitä kovasti ja ihan rintaa puristaa, kun en ole heitä aikoihin nähnyt. Thaimaan reissun jälkeen järjestetään taas leivontasessiot heidän kanssaan. Tykkäävät kovasti ja minä saan apua joululeivontaurakkaan. :)
- painettu urakalla töitä...ensi viikko pois maasta ja on saatava paljon aikaan ennen sitä ettei ole liikaa rästihommia takaisin tullessa...siis Jannella. Välillä mietin, onko Janne sittenkin se Supermies...no, jos ei nyt kaikkien, niin minun ainakin. Kai täällä voi vähän kehuakin???;)
- neulottu ja virkattu...tottakai! Ja niskat sekä yläselkä yhtä pökkelöä... Aikaisemmin mainitsemani jouluviiri on vielä vaiheessa...Olen huono tekemään yhtä asiaa kerrallaan loppuun ja siksi kaikki projektit (Huom! omat projektini...toimiston projekteilla ei mitään ongelmaa, kun en ole paikalla....;)...hih!) aina venyy ja vanuu, kun teen miljoonaa asiaa yhtä aikaa.
-iloittu kuusen koristelusta. Eilen nostin apulaisen kanssa kuusen sisään ja illalla koristelin se Josefinin kanssa (joo, meillä on joulua jo...) ja riemu oli katossa. Josefin aivan pomppi ilosta, kun kuuseen laitettiin koristeita. Ja ihasteli ääneen kovasti kuusen kauneutta...kunpa tuo ilo ja riemu säilyisi läpi elämän. Ja minullekin sitä, kiitos, peruspessimisti kun olen.
- vieläkin hereillä, vaikka nukkumassa olisi jo hyvä olla. Illat ovat alkaneet taas pahasti venymään ja aamulla on vaikeaa saada kammettua itseään ylös.

Mukavaa keskiviikon jatkoa!

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta :) Tuo joulukuusi! Me löydettiin paikallisesta lelukaupasta sellanen pieni pöytäversio joulukuusi, jota ei kylläkään viellä olla laitettu esille. Odotetaan joulukuun alkua. Jospa siihen mennessä olisi jo taas joku nurkka hiukan pidemmälle selvitettynä :) Perusoptimistiselta muuten kuulostat :) Odotan itsekin, että saan kaivella askaretlulaatikosta esiin kartonkeja, papereita ja nappeja etc. ja väsätä jouluisia kortteja!

Niina kirjoitti...

Meillä joulukuusi on paikallinen koristekuusi, aito kuitenkin. Normaalisti se kasvaa meillä ulkona suuressa ruukussa, mutta jouluisin me kannetaan se tai joku muu sisälle tai ostetaan uusi kasvi.

Jaa optimisti...enpä tiedä...;).