torstai 26. marraskuuta 2009

HUO(H!)MENTA

Huoh...huomenta! Viideltä ollaan herätty...Josefin nousi aikaisemmin kuin olin ajatellut ;). Tänään taitaa pitkästä aikaa olla sitten päiväunien vuoro. Josefin ei ole moniin päiviin nukkunut päiväunia, mutta tänään kyllä.

Ylipäätään pidän aamuista...olen silloin toimintakykyisimmilläni (voi ei mikä sana). Mutta silloin minun on pitänyt nukkua hyvin tai ainakin kohtuullisesti. Mikäli nukun pitempään huonosti, muutun...ja en ainakaan parempaan suuntaan;). Muutama huonosti nukuttu yö vielä menee, mutta kun se jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...ooh. Lähinnä lasten vauva-ajat ovat olleet sellaisia. Mutta niistäkin on aina selvitty. Noihin aikoihin tosin olisin voinut nukkua koska tahansa ja aamut olivat lähinnä vauvan seuraavien päiväunien odottamista.

Siksipä unelmoin ajoista, jolloin voi aamuisin herätä todella aikaisin hyvin nukutun yön jälkeen. Ja mitenkä minusta tuntuu, että tämä unelma voi joskus toteutuakin.

Huoh...viime yönä ei nukuttu niin hyvin, kun piti käydä useaan otteeseen Joskun luona. Joten nyt voisin painua takaisin pehkuihin, jos voisin....

Niitä unelma-aamuja odotellessa, huomenta vaan!

Ei kommentteja: