perjantai 9. lokakuuta 2009

PALUUVÄSYMYSTÄ

Viikko sitten saavuimme omaan kotiin. Vieläkin on Suomi-väsymystä, sairasteluväsymystä, aikaeroväsymystä, tavaroiden purkuväsymystä ja nyt lisäksi stressiväsymystä.
Janne lähti tänään aamulla Bangkokiin sairaalaan tutkituttamaan todella kipeää ja turvonnutta jalkaansa. Juuri kun saavuimme kotiin ja mahavaivat helpottivat, alkoi tuo jalkavaiva. Kipu yltyi niin kovaksi, että Janne päätti lähteä tutkimuksiin. Helppoa lähtö ei ollut, sillä meillä on täällä juuri nyt David Wilkersonin lähetysjärjestön (World Challenge) kansainvälisten projektien johtaja vaimonsa kanssa tutustumassa projektiimme. Olisi ollut enemmän kuin tärkeää olla itse paikalla. Mutta jotenkin asiat eivät aina mene kuin haluaisimme. Tiimimme ja poikien opettaja ovat nyt apujoukoissa mukana, kun itse en Josefinin kanssa voi ihan kaikkea tehdä.

Kaikesta väsymyksestä ja mietinnöistä huolimatta olemme kaikki positiivisella mielellä. Ja iloamme lisää huominen Oliverin 11-vuotissyntymäpäivä! Jopas on keskimmäinenkin saanut ikää, vaikka juurihan hän syntyi Suomen lippujen heiluessa silmieni edessä.

Hyvää perjantaita kaikille!

1 kommentti:

Arizonasun kirjoitti...

Ettei vaan Janne olis lähteny Mouhikselle kalaan :). Terv.Jari