lauantai 10. lokakuuta 2009

ONNITTELUJA SEKÄ ISIN PALUU

Oliver on nyt virallisesti 11 vuotta! Onneksi olkoon pikku pelipoika! Synttäripäivä tarkoittaa meidän perheessä sitä, että synttärisankari saa pelata pelejä koko päivän, kun muulloin peliajat ovat tarkoin säädeltyjä. Siis pelipoikamme onkin viettänyt koko päivän pelikoneiden äärellä pikaisia ruokailuja lukuunottamatta. Synttäreitä juhlimme jo Suomessa isolla porukalla lahjojen kera, mutta tänään pidimme minisynttärit herkkuineeen ja pikkulahjoineen. Synttärisankarin kanssa riemuitsi pikku prinsessamme, joka RRRakastaa laulaa onnittelulaulua ja puhaltaa kynttilöitä...Voi sitä iloa!!!!

Jannekin pääsi juhlimaan, kun sairaalareissu jäi onneksi lyhyeksi tutkimusten selvittyä. Jalan laskimotukokset olivat pinnallisia, joten lääkkeillä ja levolla sekä tukisukilla ja siteillä mennään seuraavat päivät eteen päin. Onneksi ei ollut sen vakavampaa, kun meinattiin jo huolestua.

Oikein hyvää lauantain jatkoa!


ps. Naapurin pikku Tingnoikin vietti synttäreitään. Kaksi vuotta täytti. Kävimme Josefinin kanssa onnittelemassa lahjojen, pikku kakun ja kynttilän (Josefin ehti puhaltaa ensin...) kera. Saavuimmekin juuri parahiksi, kun he olivat aloittamassa syömään kakkua. Ja taas laulettiin ja puhallettiin kynttilöitä. Todellinen onnen päivä Josefinille.

Ei kommentteja: