lauantai 4. heinäkuuta 2009

KESÄTAUOLLA?

Täällä näyttää olevan kovin hiljaista...Aika on vierähtänyt muissa puuhissa näin Suomessa olon aikana. Ollaan kyläilty, retkeilty, lenkkeilty, väännetty rautalankaa, tehty virkkaushommia jne jne. Bloggailu on tosiaan jäänyt vähemmälle enkä uskalla jatkossakaan luvata nopeampaa kirjoitustahtia näin Suomessa olon aikana. Mutta katsotaan nyt. Voihan sitä joskus tulla blogi-ikävä ja palaan tänne päivittämään kuulumisia, hihi...

Siihen saakka oikein ihania kesäpäiviä jokaiselle! Nauttikaa Suomen suvesta tai niistä säistä missä päin olettekin! Tällä hetkellä me ainakin palelemme!

Siu siu!!

1 kommentti:

Vintage living kirjoitti...

Haluisin niin nähdä teitä! Mut kun se s-postiosoite on hukassa, niin en saa yhteyttä (jos olet laittanut meiliä niin se on sitten mennyt opiskeluaikaiseen s-postiosoitteeseen, johon en enää pääse. Siellä se teidän s-osoitekin olisi..). Olisi kiva jos voisit laittaa mun blogin profiilista löytyvään s-postiosoitteeseen teidän meilin, niin voisin kysellä teidän aikatauluista. Mulla tosin on loma vasta elokuussa ja aika vähän vapaapäiviä, varsinkaan kahta peräkkäistä, sitä ennen. Mut jos jossain välissä ehtisi!