torstai 11. kesäkuuta 2009

LONTOOSSA


Matkamme Lontoossa oli tosi onnistunut. Meillä oli kolme päivää aikaa ja käytimmekin tuon ajan tehokkaasti lähiympäristöömme tutustuen. Hotellimme sijaitsi lähellä tutuimpia nähtävyyksiä (kuvassa alhaalla ja ylhäällä), joten saatoimme tehdä kävelyretkiäkin ja nähdä kivoja maisemia.
Emme juurikaan viettäneet aikaa hotellilla, vaikka hotellimme olikin tosi viihtyisä ja siisti. Aamupalakin oli oikein hyvä. Tosin minulla on aina vaikeaa hotelliaamiaisella, sillä olen tottunut aamupalattomiin aamuihin. En siis syö koskaan aamupalaa...Teimme myös Lontoon katselukierroksen The London Eye:ssa. Pääsimme laitteeseen onneksi melko lyhyellä jonotusajalla. Onneksi, sillä paikalla oli hurjasti väkeä.

Näissä kuvissa pienet tunnelmapalat Lontoosta. Benjaminilla on monta sataa kuvia matkasta, enkä ole niitä vielä katsonut. Niistä löytyy varmasti jotain mielenkiintoista, jota blogiinkin asti pitää laittaa. Laitan siis lisää kuvia Lontoosta, kun olen katsonut kuvat.

Oikein hyvää keskiviikon jatkoa! Itse koitan saada pikkuisemme nukkumaan. On ollut vaikeaa saada unta täällä valon maassa. :)

Ei kommentteja: