maanantai 25. toukokuuta 2009

VUOSI SITTEN VESIPUTOUKSILLA

Vuosi sitten näihin aikoihin veimme apulaisemme lapsineen yhdelle kauneimmista vesiputouksista täällä meillä päin. Näissä kuvissa olemme vesiputouksen alajuoksulla uimassa. Ylimmässä kuvassa apulainen.

Apulaisen poika oli kova uimari. Monet laot eivät osaa ollenkaan uida, mutta apulainen ja hänen lapsensa osaavat, sillä he asuvat Mekongin rannalla ja joki on heille tullut tutuksi niin pyykinpesu- kuin leikkipaikkanakin.
Apulainen ja hänen tyttönsä kiipeilivät myös puissa.Meidän koko perhe oli tällä retkellä mukana ja pojatkin olivat innokkaina uimassa. Vesi oli minulle aivan liian kylmää, joten minä toimin huoltojoukoissa ja kameran kantajana. Jäi kiva muisto!

3 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Ompas mahtavan näköinen paikka!

Niina kirjoitti...

Rakas Vintage Living! KOitan aina ja aina vaan kommentoida sun blogiisi, mutta en ikinä onnistu, kun tiedonsiirto katkeaa. Muidenkin blogeihin kommentointi on nykyään hankalaa! Luultavasti tämä on meidän huonojen nettiyhteyksien vaiva.
Mutta blogissasi käyn jatkuvasti ja halu olisi kommentoidakin.
Yritän taas ensi kerralla...;)!
Ja Ps. Tuo vesiputous on todellakin tosi kaunis ja mahtava! Itse vesiputous on aivan mahtavan upea!!!

Vintage living kirjoitti...

No voi harmi, tuo sananvahvistusjuttu taitaa hidastaa kommentin jättämistä niin, että huonolla yhteydellä kommentti ehtii hävitä pittiavaruuteen.... Meillä välillä kanssa pätkii netti ja välillä on joitakin päiviä, jolloin ei saa nettiyhteyttä lainkaan (kunnon sadepäivinä).

Ehdittäisköhän me nähdä kesällä?? Tosin hankalaa kun mulla ei yleensä ole kahta peräkkäistä vapaapäivää, niin on vaikea lähteä mihinkään. Laitan sulle s-postia vaikka huomenna kun ehdin...