maanantai 25. toukokuuta 2009

VUOSI SITTEN NONG KHIAUSSA
Viime vuonna kesäkuussa poikien kesälomien alettua meillä oli perheenä mahdollisuus lähteä työmatkoille mukaan. Teimme reissut mm. Vientianeen ja Thaimaahan sekä kyliimme.

Näissä kuvissa olemme työmatkalla kyliimme. Jannella oli yhdessä kylässä tärkeä kyläkokous, jossa hänen oli oltava mukana. Matka kylään majapaikastamme kesti vielä monta tuntia eteen päin ja me päätimme, että me muut jäisimme majapaikkaamme kyläkokouksen ajaksi. Janne oli reissussa koko päivän ja me muut ulkoilimme kauniissa Nong Khiaussa. Nong Khiau on noin kolmen tunnin autolla-ajomatkan päässä kodistamme ja tästä paikasta lähdemme aina eteen päin kyliimme. Joko autolla tai venellä.

Teimme lasten kanssa kävelyretkiä paikallisiin kyliin ja jutustelimme paikallisten kanssa. Lisäksi lepäilimme bungalowissamme (kuvassa alimpana) sillä aikaa, kun Josefin nukkui päiväunia. Josefin oli tuolloin vasta yksi vuotias, joten emme tehneet mitään kovin ihmeellistä. Mutta Josefin nautti matkasta, jossa oli ihanaa maalaisvuoristotunnelmaa. Reissu oli kiva!

Ei kommentteja: