perjantai 15. toukokuuta 2009

KURJAT OLOT JA MUUTAKIN

Tänään on ollut Josefinilla kurja olo, sillä kipeänä ei ole kovin kivaa olla. Joskun hengittäminenkin on aika vaikeaa, kun Joskulla menee helpolla paikat tukkoon, kun on kipeenä. Samaa ongelmaa kuin isoveljellä, ja onpa tuota samaa juttua suvuissa.
Josku on ollut tänään aivan mussa kiinni, en ole paljon muuta voinut tehdä. Päiväunien aikaan sain sentään jotain muutakin aikaiseksi. Silloin mm. tekaisin apulaisen synttärikakun, sillä tänään oli hänen 30- vuotis syntymäpäivät. Pidimme hänelle yllätyssynttärit meidän pihalla ruokineen herkkuineen. Oli aika otetu, sillä olivat hänen ekat synttärinsä ikinä. Vieläpä luuli jo olleensa 30 vuotta, kunnes joku aika sitten tarkistin hänen syntymävuotensa ja saatiin selville, että hän täyttää vasta tänä vuonna 30. Juhlat juhlittiin ja päästiin viikonlopun viettoon.
Tänään oli myös kissanhoitoasiaa, sillä musta kissamme on loukannut pahasti takajalan anturan ja se pitäisi putsata ja paketoida. Kissa-raukka on ollut kolme päivää kovin kipeä, vain nukkuu ja syö hiukan. Kutsuin eläinlääkärin paikalle ja hän lupasi tulla uudestaan hoitovälineiden kanssa, mutta ei ole näkynyt...tulee varmaan huomenna? Toivottavasti houmenna saadaan kissan antura kuntoon, sillä kissa alkaa olla jo huonossa kunnossa ja kipu on varmaan kova.

Kurjista oloista vielä sen verran, että Jannekin on sairaana. Oli ollut koko Vientianen reissun kipeänä, mutta onneksi sai kuitenkin työt tehtyä ja palaverikin meni oikein hyvin. Nyt työ voi jatkua hyvissä merkeissä.
Nyt ei muuta kuin hyvää viikonlopun alkua!

Ei kommentteja: