sunnuntai 10. toukokuuta 2009

HUONOT LÖYLYT

Lämpötila on huidellut 40 asteessa viimeisen viikon ja sehän onkin ollut päivän puheenaihe niin länsimaalaisten kuin paikallistenkin kesken. Paikallisilla ei tosin ole lämpömittareita, mutta kuumuutta hekin valittavat, sillä ilman ilmastointia olo on aika kuuma. Meillä on ilmastointi, mutta tehot eivät riitä sähköntaajuuden takia. Joten hikoiltu ollaan mekin. Keittiötä voisi jo sanoa saunaksi, sillä siellä istuessa kattopropellin viuhtoessakin hikinorot valuvat pitkin otsaa. Tuntuu kuin olisi huonoissa löylyissä. Näin kuumalla saisi pullat paisumaan tosi hyvin, mutta taidan tällä kertaa jättää väliin ja ostaa synttäriherkut kaupasta jättisuuren hikoilu-urakan sijasta. Ei kai se niin huono vaihtoehto ole, vaikka suomalaisena pitäisi kai aina vääntää kaikki leipomukset itse...?
(Ihan vaan tiedoksi, että nyt meni sähköt tätä kirjoittaessa ja istun täällä pilkkopimeässä ja kuumassa tietenkin. )
Että täällä meillä on nyt jatkuvaa saunomista, mutta ei tämä taida suomalaista saunaa voittaa. Ja pian pääsemmekin kunnon löylyihin!

Ps. Sivulla olevan suomilaskurin aika loppuu silloin, kun olemme laskeutuneet Helsinki-Vantaan lentokentälle. Lähdemme tosin matkaan jo 31.5. piipahtaen niin Bangkokissa kuin Lontoossa, mutta niistä tarkemmin kun aika koittaa. Nyt hyvää yötä ja sähköjä odotellessa....moi!

Ei kommentteja: