perjantai 30. toukokuuta 2008

MATKALAUKUT ESIIN

Kun huominen kevätjuhla on juhlittu, alan pakata laukkuja viikon matkaa varten. Lähdemme työreissulle Vientianeen sunnuntaina. Samalla käymme Thaimaan puolella tekemässä arkisia ostoksia. (Esim. vauvanvaippoja, ruokia, pesuaineita jne.)
Miehet lähtevät autolla matkaan sunnuntaiaamuna seitsemän aikoihin. Matka vie koko päivän, joten on hyvä lähteä aikaisin liikkeelle. Me tytöt lennämme koneella iltapäivällä perässä.

Tuntuu mukavalta aloittaa poikien loma tällä tavoin. Voin kuvitella, että pojistakin tuntuu ihan oikealta lomalta, kun heti seuraavana päivänä lähdemme matkalle. Eikä haittaa, vaikka se onkin työreissu, sillä pojat saavat leikkiä matkalla parhaiden kavereidensa kanssa, jotka asuvat Vientianessa sekä leikkiä pikkuserkkunsa kanssa, joka myös tulee vanhempiensa kanssa Vientianen työpalaveriin. Luvassa on varmasti kiva reissu meille kaikille.

Olemme reissussa siis viikon ja palaamme kotiin seuraavana sunnuntaina. Sitä ennen on kuitenkin saatava kaikki työt täällä siihen malliin, että laotiimimme pärjää viikon. Ja miksei pärjäisi...ovat kehittyneet työssään hiljalleen.

Ei kommentteja: