torstai 26. elokuuta 2010

Väliaikatiedote

Kesämuistelot jatkuvat tuota pikaa...sitä odotellessa ajattelin piipahtaa tänne kertomaan, miksi ihmeessä en ole jatkanut muisteloita, koska niitä on vielä monta tulossa. asia on nimittäin sillä lailla, että oman koneeni ruutu on rikki elikkäs ihan vihreä ja kaikki kuvat ovat sitten luonnollisesti vihreitä enkä näe kuvia kunnolla. Joten jatkossa näitä blogijuttuja joudun hieman fiksailemaan niin, että joko tulee juttua ilman kuvia tai sitten joskus paukahtaa monta kuvaa kerralla, kun pääsen käsiksi Jannen tai poikien koneeseen.
Voi, että olisi paljon kerrottavaa. Joskus toivon, että voisin ihan vaan suullisesti kertoa kaikki ajatukset ja tapahtumat, kun tämä kirjoittaminen ja kuvaaminen on kuitenkin hitaampaa...ehkä hyvä niin.

********************************************************************************

Pieniä välähdykdiä viime aikojen tapahtumista:

- koulu alkanut loistavasti uuden opettajan kanssa, pojat tykkäävät kovin
- uusi opettaja on saanut poikiin uutta eloa monessa suhteessa :)
- projektityössä odottelemme uutta sopimusta valtion kanssa ja samoin uusia työviisumeita meille
- itse olen ollut ihanan työllistetty eri asioiden suhteen
- sairasteltu ollaan kovasti, kaikki paitsi minä ovat käyneet läpi pitkän ja sairaaalloisen kuume-flunssa-taudin (Janne ei muista koskaan aiemmin olleen niin kovassa flunssassa)
- juhlittu ollaan jälleen useat synttärit
- saatu traagisia uutisia: kollegamme vastatullut ulkomaalaisharjoittelija kuoli täällä rauhallisessa Luang Prabangissa mopokolarissa kaksi päivää sitten...niin sitä meitä voidaan ottaa pois ihan arvaamatta
- sadekautta, kun elellään, niin voi kyllä sanoa, että sataa ihan kaatamalla välillä ja koko päivän...homekasvu on kiivasta...kastuneet kengätkin ovat seuraavana aamuna homeessa...alan tuntea, kuinka pian minussakin kasvaa hometta ja sieniä ; (kynsisieni taitaa olla lääkärin mukaan jo ihan oikeastikin...sitä se täällä asuminen teettää, vaikka joka päivä kulkee avokenkätyyliin)


Pian jatkan kesämuistojen parissa....

Niina

2 kommenttia:

Milka and Jay kirjoitti...

Homeenpoistohommissa mekin täällä suomi-loman jäljiltä. Phuket on vielä kostampi paikka, ja ai jai kun kaikki haisi homeelle.

Niina kirjoitti...

:) Hajupuoli on sitten juttu erikseen...onneksi siihenkin olen tottunut. Mutta, kun maa ei kerkiä kuivua ennen seuraavia sateita, olen jo hieman alkanut haaveilla kuivasta talvesta. Mutta onneksi luonto viheröi edelleen!!