tiistai 11. toukokuuta 2010

Tänään

- aamu lähti käyntiin kiina-tori -ja postireissulla
- piirtelyä, pehmoleluleikkejä
- ruuanlaittoa
- lastenohjelmia

- JA TUM: yksi nuori kyläläisemme ajoi moottoripyörällään suoraan parkissa olevan automme takapuskuriin. Ilman kypärää ajanut nuori poika suistui tieltä, kun sateenvarjo meni etupyörän pinnoihin. Ajoi suoraan autoomme ja kolautti päänsä autoon, niin että nyt autossa on iso lommo ja mopon törmäyksen takia takapuskuri pahoilla maalivaurioilla. Siis maalit ihan rutussa ja väriä tuli mopostakin.
Pojalta tuli verta onneksi vain suusta, mutta varmasti sattui. Henkisistä vaurioista puhumattakaan. Paikalle haettiin pojan isoäiti ja lupasin, että asiasta ei koidu suuria ongelmia heille. Kyseessä ei ole varakas perhe, mutta tuskin ihan rutiköyhäkään. Toivoi pääsevänsä 300 thai bathilla. Sehän ei tietenkään kata mitenkään tulevia korjauskustannuksia. Katsotaan nyt, kun Janne palaa kyliltä.
Tapauksella on monta todistajaa ja naapurit olivat heti auttamassa minua. Pieni kylätapahtumahan siitä syntyi. Lupasivat viedä halpaan korjauspaikkaankin. Se tuntui mukavalta.
Harmitti toki auto, mutta myös kolaroinut nuori mies. Ja koko perhe. Voi, mikä häpeä ja nolous! Ja kaikki ihan tyynenä. Mahtavaa itsehillintää sanon minä.

Sattuuhan sitä, mutta kypärä päähän!!!! Sanoinkin naapureille, että onneksi ei ollut ihmisuhreja. Sekin olisi voinut olla mahdollista.

- kolarihetkestä suoraan kalaan, Benjamin halusi mennä tosi paljon. Kävin myös yhdellä torilla kangasostoksilla.
- kalasta suoraan iltaruualle ja iltapuuhiin

Tässäpä tätä päivää, Niina

2 kommenttia:

MODERN COUNTRY kirjoitti...

Hi Niina,

Thanks for your lovely comment, and for visiting my blog.

Have the most wonderful spring !

Aina

Satu kirjoitti...

Hei! Huh huh! Tuo liikenne on täälläkin päin niin sydäntä pysäyttävää välillä...Hurja tilanne! Onneksi ei mopilijalle ei käynyt sen pahemmin - eikä teille!
Kankaita kankaita :) Maltan tuskin odottaa :)