lauantai 1. toukokuuta 2010

Muista... ja hjälp!Olen puuhannut uusimman juttuni kanssa. Olen tehnyt magneetteja. Mitä tykkäätte? Kertokaa mielipiteenne? Huolisitko kangasmagneetin jääkaappisi oveen? Ja mikä olisi sinun värisi? Jos löytyy kiinnostusta, niin voin tehdä näitä muutamia myytäväksi.


Magneeteista muihin aiheisiin. Tänään olen huhkinut keittiön varaston kimpussa koko päivän. Ihan hirveä homma oli siivota sitä ja vieläkin se on kesken, kun voimat loppuivat monen tunnin uurastuksen jälkeen. Taitaa jäädä huomiseksi tuo loppuhomma. Onneksi ei ole enää paljon jäljellä. Kyllä se niin on, että kuumassa ilmassa ja vielä ilman ilmastointia siivoaminen ja raataminen on ihan toista kuin Suomen viileässä ilmassa. Siksikin on hienoa, että on paikallinen apulainen, joka kestää tätä hellettä paremmin kuin me valkonaamat.

Ja ettei hommat loppuisi, niin arvatkaas ketkä kävi ostamassa koiran. Joo, meillä on nyt 2,5 kk ikäinen pikkuinen koira. Me emme ole ollenkaan koiraihmisiä, joten nyt kaikki koiranhoitajat. Tarvitaan oikeita ja yksinkertaisia hoito-ohjeita. Koiran kynnet ainakin näyttivät hurjan pitkiltä...pitääkö ne leikata? Kuinka usein syötetään? Jne jne. Huomaatte, että ihan perusperusasioista lähdetään liikkeelle. Pliis, jelppiä!
Kissojen kanssa pärjään ihan miten vaan, ne kun ovat tuttuja läpikotaisin, kun olen niitä hoidellut pienen ikäni. Mutta koirat....tarvitaan neuvoja.:)

Täällä on jo iltapuuhat pienen kanssa kohta käsillä. Kylvyssä on jo käyty, vielä iltapalaa ja hammaspesu, niin alkaa matka nukkumatin luokse. Miehet ovat vielä kalassa...

Hyvää lauantain jatkoa, Niina

4 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Voi mitä mahtavia kalakuvia tuossa alempana! Ihana nähdä kuvia teidän pojistakin! Ja myös teidän poikien ottamia kuvia, Benjamin on hyvä kuvaamaan. Benjamin on kovasti kasvanut ja muuttunut ulkonäöltään. Kuinkas pitkä hän on jo? Meillä Emil pian mun mittainen, mutta siihen ei tietty kauheasti tarvitakaan;) Ollaan muutettu tänään pikkumökkiin, tai siis astiat, ruokatarvikkeet ja jääkaappi pitäis vielä raahata ja järjestää paikoilleen. Nettikauppa saadaan varmaan huomenna auki...kaikenlaista siis väsätty vappuna, ja vietetty mun synttäreitäkin samassa hötäkässä. Hyvää vapuniltaa teille!

Niina kirjoitti...

Elina - Joo, kalat olivat isoja! Ja tosiaan Benjamin on hyvä kuvaamaan. Hän kuvaa paljon ja siksi varmaan kehittyy siinä samalla.
Benjamin on kasvanut vuoden aikana ihan tosi paljon. Pituutta on 156 cm ja kengän numero on jo 42, isompi jalka siis kuin Jannella.

Jippii, nettikaupan aukaisua odottelen. Tosi jännittävää!

Niina

Mari kirjoitti...

Hei!

Kiitos kiinnostuksesta uutta blogiani kohtaan:) Tervetuloa kurkistamaan meidän perheen uusia seikkailuja.

Satu kirjoitti...

Heissan!
Magneetti on tosi kaunis! Ostaisin mielelläni muutaman :) vaaleanpuna-viininpuna-valkoinen-ruskea-beige- linjalta löytyisi värimaailmani tällä hetkellä :)