torstai 13. toukokuuta 2010

Jellyjä ja fisujaJosefin rakastaa syödä jellyjä!!! Koitin etsiä jellyjä tästä kaupungista kissojen ja koirien kanssa syntymäpäiväjuhlia varten, mutta en löytänyt. Onneksi yksi naapureista toi niitä Josefinille lahjaksi. Ja huvittavaa kyllä, juuri naapurikaupasta en mennyt jellyjä etsimään. Ensi kerralla menen.
Jellyt ovat siis kivoja syödä, mutta meillä ne ovat ns. herkkuja ja niitä ei paljon sitten syödäkään. Nyt toki syödään lahjapussia aina hieman tyhjemmäksi joka päivä, mutta sitten tuleekin taas taukoa. Harvoin jellyjä ostan.
Jellyt ovat myös mukavaa puuhaa leikkien puitteissa, kuten kuvista näkyy. Niillä voi puuhastella kaikkea hauskaa!

Tornin teko jellyjen kanssa on myös kokeilemisen arvoista, mutta tutkimukset osoittavat, että jellytorni kaatuu hyvin hyvin nopeasti...Jellyt!!! Riviin järjesty!!!!Ja sitten taas pari jellyä suuhun.


********

Illansuussa lähdimme lasten kanssa kalaan, Benjaminin toivomuksesta. Menimme tällä kertaa yhden ravintolan kalalammelle. Pari tuntia vierähti nopeasti, vaikka Oliver olisikin jo monta kertaa halunnut kotiin. Onneksi iPod oli mukana (missä ei olisi...), niin jotenkin siitäkin sitten selvittiin...;)

Josefin ja minä kalastimme siimalla ja leivänpaloilla. Tai siis uitimme leivänpaloja minikaloille. Välillä isommat kalat kävivät makupaloja hakemassa.

Benjamin nautti kalastuksesta. Sai aika monta kalaa, mutta yhtään ei otettu ylös. Liskoillekin on jo kalaa kotona edelliskerroista.
Benjamin kyseli, että olisiko meillä varaa ostaa tällaista kalalampipaikkaa...Hmmm...jos vaikka olisikin, niin ulkomaalaisena emme voi omistaa sellaista omin nimin. Olisipa hienoa asua veden äärellä. Se olisi Benjaminin unelmien täyttymys.

Nyt pienin on juuri saatu unten maille ja isommat odottavat iltalukuhetkeä. Viisikko ja aavikkojuna kutsuu, joten lähden nyt tästä lukemaan.

Moikka kaikille, Niina

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mä oon kans ahminut joskus Viisikko-kirjoja! Ai että! ;o)

Tiina kirjoitti...

Niin minäkin! Viisikot oli ihan parhaita :)
t:Tiina J