maanantai 12. huhtikuuta 2010

MITÄ SINÄ TEKISIT, JOS...

....vaihtoehtona olisi lähteä torstaina Bangkokiin tai jäädä kotiin?

Meillä on ollut mietintämyssy viimeiset päivät kovasti päässä ja edelleen on...Emme ole siis vieläkään päättäneet, mitä tekisimme. Matkaliput on jo tilattu, tosin ei maksettu, kiitos tutun matkatoimiston ja muutenkin ajatukset ovat olleet koko ajan lähdössä Bangkokiin. Illalla saimme vielä passitkin takaisin pääkaupungista, joten matkaan voisimme lähteä.

Sitten tulevat nämä kysymykset...mitä, jos.....ja niitä jos-kysymyksiä onkin muutama. Harmittaisi tooooooodeeellllaaaaa kovasti, jos matka ystäviemme luokse ei onnistuisi tälläkään kertaa. Ja tämä on se pääsyy, miksi niin kovasti haluamme mennä Bangkokiin. Sitten toisaalta kysymme, onko kovin ajattelevaista lähteä suoraan pääkallopaikalle (ystävämme asuvat nimittäin hyvin lähellä päätapahtumakenttää). Jaa-a....sanokaas te, mitä te tekisitte meidän sijassamme?

Niina

1 kommentti:

Anne kirjoitti...

Mitä sanoo Suomen ulkoministeriön matkustustiedote, juuri tänään?? http://formin.finland.fi/public/default.aspx?contentid=68512&nodeid=15150&contentlan=1&culture=fi-FI. Hmm. Minä en osaa sanoa muuta kuin että minä en voi asiaa teidän puolesta päättää.. en edes uskalla sanoa puoleen tai toiseen mitään.. Viisautta päätöksentekoon!!! Halauksin, Anne