tiistai 20. huhtikuuta 2010

KOTIHIN PÄIN.....

* Viimeistä iltaa istumme täällä ystäviemme kodissa Bangkokissa. On ollut ihanaa olla täällä!! Olemme saaneet herkutella ihanilla grilliherkuilla, hampurilaisilla, lemon tartineilla, rahkapiirakoilla.......MMMMM......

* Ystäviemme koti on avara ja viihtyisä. He ovat osanneet sisustaa kotinsa talon hengen mukaisesti, arvostan heidän sisustsusilmäänsä ja taitoa sisustaa. Koti on oikein tyylikäs ja samalla kodikas. Täällä on ollut hyvä olla kaikin puolin.

* Tänään on ollut ilmeisesti pientä hässäkkää punapaitojen takia, joten lempiostospaikkani olivat harmillisesti kiinni. No, ensi kerralla sitten.....:)

* Aika täällä on ollut ihana pieni irtiotto omasta arjesta. On ollut todella rentouttavaa istua kauniisti katettuun pöytään, nukkua hyvin ilmastoidussa huoneessa (öööö...tuli kyllä kurkkukipu ja flunssa samantien....), ottaa suihku hyvässä suihkussa, mennä skytrainilla kauppohin jne jne. MINÄ NAUTIN!!!

* Parasta kuitenkin on ollut hyvässä seurassa olo. Tunne siitä, että voit olla rennosti ja juuri sellainen kuin olet. Lapsetkin ovat nauttineet täällä olosta!

* Huomenna aamulla suuntamme kotiin...olisimme voineet todella mieluusti olla täällä pidempäänkin. Mutta me palaamme tänne uudestaan....:)


Bye Bye Bangkok!

Niina

Ei kommentteja: