perjantai 30. huhtikuuta 2010

Kierrätystä


Thaimaan reissulla tuli siis kalakiloja ihan mukavasti. Janne ja Benjamin voisivat varmaan elää catch and relief - kalastuksella, jos se olisi mahdollista. Ovat sen verran kalakavereita...Olen luvannut mennä mukaan kalaan, jos meillä on ensin oma mökki. No, siihen voikin mennä aikaa...
Jaa, että miksi höpöttelen kalastuksesta ja kuvissa komeilee laukku. Asiaan on järkevä selitys. Hei, kerrankin kirjoitan siis jotain järkevää, hohooohooo!
Jos katsot tarkemmin Benjaminin kalastuskuvia, huomaat, että Benjamin pitää paitaansa housujen takaosassa roikkumassa. Minusta tuo tyyli on aika kiva ja katselinkin kuvia, että onpa minulla tyylikäs poika. No, itse asiassa paita on housuissa ihan tarkoituksella. Nimittäin kalareissulla kävi niin, että housut alkoivat kovan kulutuksen jäljiltä repeillä ja lopuksi ne olivat jo niin rikki, että puoli poikaa näkyi housujen repalekohdasta. Benjamin laittoi sitten paitansa rikkimenneiden housujensa suojaksi. :)
Ystäviemme kotiin tullessaan Benjamin esitteli sitten uuden tyylinsä. Ainakin tuuletus toimi...
Katselin hyvin palvelleita housuja ja tuumailin, että niitä ei todellakaan enää kannata alkaa korjailemaan. Niin isosta ja laajasta repeämästä oli kuitenkin kysymys. Laitoin kotona housut pesukoneeseen ja sitten aloin suunnittelupuuhiin.Viimein housuista oli tullut laukku. Käytin laukkuun vain toisen lahkeen, joten housukangasta jäi vielä vähän johonkin pikkuprojektiin.

Itse olen hulluna laukkuihin. Mutta minun laukuissani pitää olla piiiiiitkä kantohihna, että se voi heittää pään yli. Olisin mielelläni tehnyt tästäkin laukusta pitkähihnaisen, mutta housuissa oleva nauha ei riittänyt kuin lyhyeen hihnaan, enkä halunnut "pilata" laukkua millään eriparihihnalla. Itse pidän tästä laukusta, mutta hihna on siis liian lyhyt ja laukku jäisi minulla käyttämättä.

Siksipä nyt kysynkin teiltä: Pidätkö tästä laukusta? Mikäli laukku on juuri sinun näköisesi, hihkaise siitä minulle kommentoimalla, niin voin laittaa laukun tulemaan ihan ilman mitään kuluja sinulle. Laukussa olevan juuttinarun nappeineen voi halutessaan poistaa ihan helposti, jos se ei miellytä silmää.
Jos siis kierrätyslaukkuni tuntuu omaltasi, ilmoita minulle ja laukku lähtee sinulle.

Kierrätysterkuin, Niina

Ps. Ompelen paljon muutenkin kierrätyskankaista.

6 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Puh! Ehdinpäs ekaksi!!! Minäminäminä ilman muuta olen vapaaehtoinen laukun kantajaksi!!!!!! Wappuilee, Anne

Anne kirjoitti...

Lisäkommentti: Minä pidän nimenomaan siitä, että tuossa on lyhyt olkahihna, laukku pysyy tukevasti kainalossa (hikikainalossa..hih) eikä voron käsi pääse pujahtamaan laukkuun sisään.. Sellainenkin kokemus kun on itselläni on.

Family Tasanen kirjoitti...

Kassi on kyllä ihan Annen näköinen, vaikka kyllä minäkin siitä tykkään ei siinä mitään. Olet kyllä taitava käsistäsi Nina! :)

Hyvää vappua teille! Me lähdetään uuden suomalaisperheen tupaantuliaisiin.

Niina kirjoitti...

Anne - jopas kävi hyvin, että tykkäät laukusta ja se sopii juuri sinulle. :) Laukku on pieni, sinne mahtuu juuri pieni lompakko, kännykkä sekä avaimet ja huulirasva. Ehkä laukkua voi käyttää isomman laukun sisälläkin...

Lähetän laukun pikapuoliin.

Lilli - Kiitos kohteliaisuudesta! Todellisuudessa en osaa kovin hyvin ommella. Lähinnä kokeilen kaikenlaista. Mihinkään isoon projektiin en ryhtyisi ilman apua.

Anne kirjoitti...

Niina, sun esimerkin innostamana tehtiin Nikon risoista farkuista eilen kauppakassi!!

Niina kirjoitti...

Hyvä Anne! Kivaa puuhaa ja ilman mainittavia kuluja! Ihan mahtavaa kierrätystä!