sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

KATAY
Eräs lao-ystäväni innostui kerran meidän (mun ja Josefinin) Mailegin puput nähdessään ajatuksesta aloittaa ommella samalla tyylillä omia versioita pupuista. Ystäväni on ammatiltaan ompelija, mutta tällä hetkellä hän on kotona vauvansa kanssa. Hän haluaa kuitenkin tehdä jotain vauvan nukkuessa (hänellä on apulainen kotonaan, joten hänen ei tarvitse siivota eikä tehdä ruokaa...hän on varakas lao) ja niinpä hän on nyt ommellut pupuja monen monituista kappaletta. Jokainen on ihan oma yksilönsä. Ystäväni myy pupujaan sisarustensa taidegallerioiden yhteydessä. Minä toki halusin heti yhden ihan jo tukeakseni häntä sekä jo ystävyydenkin nimissä.

Näin lao piimain alla ystäväni saapui meille eräänä aamuna yksi iso pupu kainalossaan. Hän oli halunnut tehdä Josefinille ihan oman lao piimai-pupun. Piimai-pupu eroaa tavallisesta erilaisilla vaatteillaan. Piimaina käytetään värikkäitä ja kukallisia vaatteita. Minulle tulee vähän suomalainen vappu mieleen...vaikkei sellaisia vaatteita suomessa silloin käytetäkään...ehkä ylipäätään värikkyys tuo vapun mieleen.

No, mutta toivotaan, että puput saavat hyvän vastaanoton turisteilta. Ystäväni on antanut pupuille ihan oman nimen: Katay, mikä on lao-kieltä ja tarkoittaa jänistä.

Niina

8 kommenttia:

Family Tasanen kirjoitti...

Voi, kun hyvä idea noiden pupujen kopsaaminen.

Toivottavasti nyt menevät kaupaksi turisteille! Minä turisti se heti ostaisin yhden tai kaks. :)

Minkä kokoisia ne ovat? Paljonko ne maksaa siellä?

Niina kirjoitti...

Puput maksaa 20 dollaria kpl. Noin silmämääräisesti mitattuna puput ovat n.80-90 cm pituisia.

Family Tasanen kirjoitti...

Onpa isoja! Ne on kauniin näköisiä tuossa kuvassa, kun roikkuvat puussa.

Voisitko sinä lähettää minulle yhden sellaisen pupun? Maksan sen sit sun tilille?

Lilli

Niina kirjoitti...

Onko väritoivomuksia? Katso vaikka noita kuvia ja kerro mikä miellyttää ja tsekkaan onko jäljellä. Ok?

Family Tasanen kirjoitti...

Okei eli siis joko puna-valkoruudullinen mekko päällä oleva pupu tai sit vaaleanpunainen mekko päällä oleva pupu missä mekon alareunassa ruutukangasta. Ei valkoista pupua! Kiitos kovasti, kun katsot onko jäljellä. :)

Niina kirjoitti...

Ok, huomenna menen katsomaan tilanteen...

Family Tasanen kirjoitti...

Kiitos! :)

Jenni Blommendahl kirjoitti...

Melkeinpä hienompia kuin alkuperäiset:)