keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Hmmmm.....

(Kuva: Benjamin Blommendahl)

* Tänään on ollut kiva päivä. Mitään erikoista ei ole tapahtunut, on ollut aivan tuikitavallinen päivä, mutta se on vaan tuntunut kivalta.
Töissä ei ole tänään ollut mitään ongelmia ja koulussa oli tavallinen päivä. Lisäksi kotona emme ole tehneet mitään ihmeellistä...leikitty, piirrelty, ulkoiltu, tehty ruokaa jne jne.

* Joskus tätä blogia päivitellessä mietiskelen jaksaakohan kukaan näitä sepustuksia lukea. Sitten tuumailen, onko blogi muodostunut liian yksipuoliseksi...Kerrontahan on aika lailla minun näkökulmastani kerrottua. Valitettavasti Jannella ei ole ylimääräistä aikaa kirjoitella tänne. Ajattelin kuitenkin kysyä nyt teiltä lukijat, haluaisitteko kuulla jotain täällä olosta ja työstä Jannen näkökulmasta. Jos näin on, niin kertokaa se kommenttilootaan, niin näytän ne Jannelle. Ehkä sitten saamme Jannen tänne vierailevaksi kirjoittajaksi.
Muuten luulen, että kirjoittelu jatkuu ainoastaan minun osaltani. Jaksatteko????

* Janne ja Benjamin ovat viime aikoina olleet paljon kalassa. Täällä on kalalampia, jossa saa kalastaa ilmaiseksi. Ainoastaan kotiinvietävät kalat pitää maksaa. Tänään söimme eilen pyydettyä kalaa mm. karppia.
Thaimaasta olisi kalajuttuja kerrottavana...pian saatte nähdä.

* Eilen saimme uuden lemmikin: käärme. Meillä on tällä hetkellä kaksi varaania (uusia) sekä käärme. Ja kaloja akvaariossa....

Aika sekavin jutuin tänään...hmmmm..., Niina

10 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Hei ihanainen, kyllä jaksaa lukea.. Oma bloginpäivitykseni on jäänyt työn ja kodin jalkoihin (juu- ja myös sen naamakirjan vuoksi). Mitä ehdottaisin lisättäväksi... noo, Niina, sun sisustajansilmäsi on pettämätön.. Ja mun esteetikon sieluni kaipaa siksi tietysti kuvia (eikä niiden tarvitse olla taidekuvia!! saa olla vaikka tärähtäneitä!), teiltä kotoa, teidän pihasta, teidän kadulta, vuorilta, joelta, kaupasta, torilta, kaikesta. Ehkäpä siksi myös oman blogin päivitys on jäänyt vähemmälle kun ei ole ollut aikaa (painan töissä aivan liian pitkää päivää!) lähteä kameran kanssa liikkeelle, nytkin olisi sinivuokkoja ihanasti kuvattavana!! Eli summa summarum, tsemppiä "tänään-ei-tapahtunut-mitään"-päivityksille, nekin ovat ihania! Halauksin, Anne

Niina kirjoitti...

Anne - kiitos, kiitos, kiitos!!!! Tällä jaksaa taas piiiiiitkään. Kuvia....niitä lupaan lisää!!!

Niina

Family Tasanen kirjoitti...

Sama täällä kyllä jaksan lukea, vaikka olenkin enemmän kuvien ystävä kuin pitkien tekstien. Laita vaikka Benjamin ottamaan kuvia niin kuin oletkin tehnyt. Hän ottaa mahtavan hyviä kuvia!

Vaikka en joka kerta kommentoikaan niin aina tulee hyvä mieli! Ja hurraahuuto sisimmässään "hei, Nina on taas päivitellyt ja kertonut arkisia asioita!"

Blogissa pitäisi olla myös tykkää nappula niin kuin feissarissa! :)

Olen myös miettinyt, sen jälkeen kun laitoit kauniin kuvan keittiösi hyllyistä ja astioistasi, että mitenköhän Nina säilöö kaikki purkit ja purnukat missä säilötään jauhot ja mausteet ym.? Laitapa postaus myös niistä! :)

Terkuin Lilli

ps. Odottelen nyt postiasi. Toivottavasti tulee perille! Ilmoittelen sitten.

Family Tasanen kirjoitti...

Hei täällä Jukka! Niin kyllä sitä olisi mukava kuulla mitä se serkkupoika siellä touhuaa ja versinkin kun ollaan vähän niinkuin samoissa hommissa, kyläkehitystä. Eli Jannelle terveiset että ei kun näppäinten ääreen ja kirjoittamaan silloin tällöin pientä katkelmaa työstä siellä Laosin viidakoissa ;-)

Jukka

Tiina kirjoitti...

Kyllä jaksaa lukea. Ja mitä vaan. ;o)

Tiina kirjoitti...

Musta on ihana lukea teidän arjestanne Laosissa ja toki kiinnostaisi myös Jannen kertomukset työstään.
Olisi tosiaan kiva nähdä kuvia esim teidän kadulta ja kaupungista muutenkin.
Joka päivä mä käyn täällä kurkkaamassa josko olisit kirjoitellut jotain :)
Eli mä luen mielelläni ihan mitä vaan.
t:Tiina J

Niina kirjoitti...

Lilli - itsekin olen enemmän kuvien katsoja kuin pitkien tekstien lukija. Mutta kuvien laittaminen ja ottaminen vie aikaa...plääh...
En tiedä uskallanko näyttää mun kuiva-ainekaappia. Periaatteessa se on ihan kiva, mutta voi kauhistus mikä sekalainen setti purnukoita. Unelmana on pitää kaikki lasipurkeissa...ihan kaikki ei vielä ole. Jos et hirveästi naura, niin voin esitellä osan kaapistani ja loput, kun olen kommenttisi kannustamana laittanut kaappini uuteen uskoon...

Jukka - laitan viestiä eteen päin Jannelle. Osaanhan mäkin kertoa työstä, mutta Jannella on se aivan jokapäiväinen "tatsi" työstä. Siksi niin toivon Jannen näkökulmaa.

Tiina - kiva kuulla....

Tiina J. - koitan panostaa kuviin enemmän...ja kiitos, kun käyt täällä ja kommentoitkin. Se kummasti kannustaa päivittämään.

Family Tasanen kirjoitti...

Ei ole ollut tapana nauraa... näkisitpä meidän keittiön täällä Mumbaissa. Ihan kauhee, mut minkäs teet. Itse en siellä onneks kauheesti hääräile. Se on epäkäytännöllinen ja ahdas.

Meillä ei pysy ehjänä edes melamiini saati lasi. Apulainen rikkoi kaikki lasten Hello kitty mukit, mitkä ostin Thaimasta viime vuonna eikä täältä saa sellaisia ihanuuksia. Lasejakin rikkoontuu tasaseen tahtiin.

Jään odottelemaan postaustasi kuiva-aine kaapista! ;)

Lilli

Niina kirjoitti...

Lilli - meillä sama juttu. Valehtelematta viiden vuoden aikan on rikkoutunut 150 juomalasia ja siihen päälle ainakin 20 erilaista melamiiniastiaa. Plus miljoona muuta asiaa rikkoutuneena...Se tuntuu niin uskomattomalta, että täällä menee asioita rikki paljon enemmän kuin Suomessa.

Joo, kuvaan muutenkin keittiötä jossain vaiheessa, kun saan siihen aikaa ja tarmoa. Ja tiesin, ettet naura;)...

Jossain vaiheessa sitten keittiön esittelyä...

Family Tasanen kirjoitti...

Jään odottelemaan...