maanantai 19. huhtikuuta 2010

BANGKOkISSA

Paikka, jossa majailemme, on oikea kissafanien paratiisi. Talon pihoilla elää todella monta kissaa, jotka saavat ilmeisesti elää täällä melko rauhassa, koska kissat vaikuttavat rauhallisilta ja rennoilta. Olisipa Laosissa meidän oma majatalon isäntänaapurimme yhtä suopea, jolloin me voisimme pitää omia kissoja...ehkä joskus.


***************Ylihuomenna palaamme kotiin. Sitä ennen teemme vielä monta kivaa juttua. Janne ja Benjamin ovat tämän päivän kalareissulla ja me muut olemme "kotosalla" ainakin toistaiseksi.


Eilen näimme Jannen siskoa ja hänen miestään täällä ja tapaaminen oli täynnä ristiriitaisia tunteita. Samalla, kun oli ihanaa nähdä toisiamme, painoi heitä suuri huoli kotiin pääsystä. He ovat nimittäin neljän hengen seurueensa kanssa jumissa Thaimaassa ja paluusta kotiin ei ole juuri mitään tietoa...Onneksi Taivaan isä on aina kaiken yläpuolella ja häneen turvatessamme voimme tämänkin murheen heittää hänen huolehdittavakseen.

Muuten täällä on rauhallista. Punapaitoja näkyy koko ajan ja he ovat plokanneet rekoilla teitä ja muutenkin vallanneet alueita. Mitään turvattomuutta emme ole kokeneet. Terve järjenkäyttö on auttanut asiaa emmekä ole liikkuneet ulkona huonoon aikaan tai keltaisissa paidoissa...hah!


aurinkoisin terveisin, Niina

Ei kommentteja: