tiistai 30. maaliskuuta 2010

KOHTI PÄÄSIÄISTÄ

www.fruskrot.blogspot.com

Viime päivinä on taas tapahtunut kaikenlaista, muttei ole ollut intoa kirjoitella niistä tänne. Viime lauantaina käytiin yhdellä pienellä vesiputouksella patikointiretkellä. Itse vesiputous oli ihan kuiva, mutta patikointi viidakossa oli kivaa. Ilmakin oli riittävän viileä, kylmä suorastaan (25 plussaa). Ennen patikointia halusimme syödä lounaan laoravintolassa. Ruoka oli aitoa laoruokaa ja lao-aikataululla, ja yksi ateria unohtui tunnin odottelun jälkeen kokonaan...joskus näinkin.

Sunnuntaina pidettiin kokousta meillä. Tupa oli täynnä väkeä ja saimme kuulla rohkaisevan puheen saksalaisen ystävämme isän puhumana. Kokouksen jälkeen laoystävämme saapui meille keskustelemaan työnäystään (mahtavia ajatuksia, tarvitaan vain rahaa...ja sitähän meillä on, mutta miksi sitä on niin vaikeaa antaa toisille...mietittävää itselle ja teille lukijoillekin...). Lisäksi Janne haastatteli häntä yhteen suomalaiseen lehteen.
Samana päivänä pienelle laotytölle annettiin rokotuksia Jannen toimesta.

Maanantaina jälleen kouluun ja toimistohommiin. Pojat saapuivat kotiin kesken koulupäivän pahoinvointisina. Lieneekö heillä se sama öklätauti kuin Jannella ja minulla viime viikolla. Lounasvieraiksi saapui joka maanantaisen opettajan lisäksi saksalaisia ystäviämme, jotka ovat muuttamassa tällä viikolla Vientianeen. Kutsuimme heidät meille lounaille täksi viikoksi, ettei tarvitse laittaa kotona ruokaa muuttotouhujen keskellä. Samalla juhlimme isolla porukalla Joonaksen nimppareita tekemäni omenapiirakan kera.
Maanantai-ilta huipentui HURJAAN TUULIMYRSKYYN, joka onneksi laantui nopeasti. Apulaisen lapsi kaverinsa kanssa tulivat meille hakemaan suojaa ja lopulta kyyditsin heidät Mekongin rannalle veneille, joilla he menisivät kotiin joen toiselle puolelle. Vesisade jatkui myrskyn jälkeen vielä pitkään...nyt on taas ilma puhdasta.

Tänään Benjamin on ollut kotona lepäämässä. Oliver puoliksi pakotettiin koulun penkille, koska oli parempivointinen. Lounasvieraita jälleen monta, mutta Janne ei ollut paikalla, koska hänellä oli lounaspalaveri skottimiehen kanssa mahdollisista uusista työkuvioista.

Tässä pikapäivitys viime päiviltä....

Kuva ylhäällä on mielestäni tosi kiva. Käykää kurkaamassa blogia, sillä se on tosi kiva. Yksi lempipaikoistani, jossa visiteeraan lähes joka päivä.
Kohti pääsiäistä ollaan siis menossa...täällä pääsiäinen tulee kyllä, mutta jos haluaa luoda kotiinsa pääsiäissisustusta ja jonkinlaista tunnelmaa, se on tehtävä kaikki itse, sillä missään muualla täällä ei Vapahtajamme suurinta tekoa ei juhlita. Mutta me juhlimme!!!

Niina

1 kommentti:

Jenni Blommendahl kirjoitti...

Kerro meille miten juhlitte suurta juhlaa!:)