lauantai 20. helmikuuta 2010

TÄNÄÄN

- ostimme uuden pesukoneen, sillä vanhaan ei löydy uutta osaa ja sen hankkiminen kestäisi liian kauan...on ollut ihanaa pestä uudella koneella, vaikka vanhakin pyykkäsi kunnioitettavat neljä ja puoli vuotta joka päivä monta monta koneellista...
- ompelin uusia pehmoja...Josku kutsuu niitä enkeleiksi. Yksi enkeli meni lahjaksi.
- käytiin juhlimassa lao-tytön synttäreitä, hauskaa oli.
- istuttu uudella pehmeällä sohvalla...meillä on viimeksi ollut pehmeä sohva seitsemän vuotta sitten, joten Thaimaasta tilattu uusi sohva on niin mukava. Nyt mahdumme koko perhe yhtä aikaa istumaan pehmeällä "tuolilla", ennen meillä oli vain yksi nojatuoli. :)
- pelattiin pokemon-korteilla
- pelattiin toimistolla pingistä

Mukavaa lauantain jatkoa!

Niina

Edit: Illalla yksi naapuri toi meille pussillisen laoruokaa. Toissapäivänä pihalla ollessani samainen naapuri tarjosi minulle ennen maistamatonta laoruokaa. Kyseessä on uppopaistettuja "taikinaliuskojakolmioita", joiden sisään on laitettu possua. Taikina on hyvin maustettua ja voisin kuvailla ruokaa sanoin: maukas, rapea, tacosipsimäinen, tosi herkullinen... Koska pidin ruuasta ihan silminnähden, naapuri halusi ehdottomasti ostaa minulle lisää. Tänään illalla kuului ovelta huhuilua ja siellä naapuri oli ruokapussin kanssa. Nautiskelin "tacosipsejä" Josefinin kanssa muiden ollessa toisissa puuhissa. Tätä laoruokaa tarjoaisin todella mielelläni sivuruokana (käytetäänkö suomen kielessä tätä sanaa?) jokaiselle vieraalleni. Jos tulet meille, niin halutessasi saat täällä maukkaita "tacosipsejä".:)

3 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Meillä pyykättiin yhdellä pyykkikoneella 10 vuotta, mutta sitten se hajosi, harmi, se oli hyvä kone. Kyllä nuo koneet tuntuvat joutuvan kovalle koetukselle lapsiperheissä. Meilläkin on aivan liian pieni pesukone tälle porukalle, mutta kun ei leveämpää mahdu (eteiseen).

Kävin kyselemässä lippunauhaa, mutta ei niillä ollut niitä enää yhtään jäljellä. Harmi!

ELIN´S SHABBY ROMANTIC kirjoitti...

Hej Niina,
himla kul att du vill vara med i min utlottning, det glädjer mig!
Det är underbart att ha tvättmaskin hemma, annars får man se när tvätthögen växer och blir större :p Så skönt att kunna tvätta när man vill och hur ofta man vill!

Ha en underbar vecka!
Kram Elin.

Dreamy Whites kirjoitti...

Thank you for leaving me a comment!!
You have a beautiful Blog, I am now a happy follower.
Take Care,
Maria
p.s. Thank you for putting a link to my blog. Check my blog tomorrow. I will have a link to your blog!