perjantai 15. tammikuuta 2010

PÄÄN TYHJENNYSTÄ

Voiko olla totta, että tämä viikko on jo lopuillaan...juurihan se alkoi...Viikko hujahti oikein ennätysvauhdilla ja se johtuu varmaan siitä, että olemme Josefinin kanssa olleet tosi paljon liikkeellä tämän viikon aikana. Tänäänkin oli tarkoitus lähteä heti aamusta ruokakaupoille, mutta jätin väliin, sillä auton bensa on niin lopussa, että auto sammuu koko ajan. Eilen sain kokea tuota monen monta kertaa...inhottavinta oli sammua auton kanssa isossa risteyksessä. Onneksi täällä ajellaan joustavasti ja mitään hämminkiä ei päässyt tapahtumaan.

Janne tekee taas ekstrapitkää päivää koittaen saada muutamia ajankohtaisia asioita valmiiksi ennen Fida-päiviä. Lisäksi vuotuinen tilintarkastus alkaa taas olla käsillä. Meille saapuu tilintarkastaja Filippiineiltä asti, kuten aina ennenkin. Oikein mukava ja asiantunteva nainen.

Pojat ovat olleet jo viikon koulumaailmassa ja mitään kovin suurta vastustusta ei ole ollut havaittavissa...;)...hyvin on näyttänyt menevän. Nokkahuilutkin on kuulemma taas viritetty soittokuntoon, vaikkei kuulemma opettaja taaskaan ollut valinnut mitään hyvää biisiä...;). Voi ope-parkaa!

Flunssa alkaa olla ohi...vihdoinkin! Tilalle on tullut jatkuvat päänsäryt. Niskat tuntuvat olevan kovin jumissa ja pää siis alkaa siitä heti ruttuilla...ja migreeniäkin on ollut. Jannellakin on joka päivä päänsärkyä...ja hän sentään harrastaa liikuntaa, toisin kuin minä.

Kissanpojat ovat edelleen hengissä, vaikka äitikissa onkin vienyt poikaset aika kyseenalaiseen paikkaan. Pentue kasvaa jättimäisen autonrengaskasan pohjalla. Kerran jo kaikki sieltä ongittiin pahvilaatikon turviin, mutta vuorokauden päästä äitikissa sai tarpeekseen ja kiikutti poikaset takaisin likaiseen rengaskasaan. Poikaset syntyivät valkoisina, mutta ovat nyt mustia...auton öljy tehnyt tehtävänsä. Ihmettelen, jos poikaset selviävät hengissä tuossa kasassa, sillä kaksi poikasta olivat jo äidiltä kadoksissa, kun putoilevat renkaista alas. Kissapoloiset!

Naapuriystäväni aloitti maanantaina työt ja nyt minulla ei ole oikein ketään ystävää tässä päiväkaverinani. Vähän haikeat tunnelmat tosiaan! Jotain uutta ilmaantuu ihan varmasti!

Sisustusrintamalla on melko virkeää (ketä tämä sitten kiinnostaakin...). Joulu on nyt sitten virallisesti meilläkin loppu ja kaikki viimeisetkin joulutavarat on tänään aseteltu tarkasti olohuoneen arkkuun odottamaan uutta
adventtiaikaa...huoh...haikeaa...
Koti on nyt vaalea ja raikkaan oloinen. Maalausoperaatioitakin on harrastettu. Olen maalannut tällä viikolla yhden pikkuhyllyn, korin ja linnunhäkin, jonka ostin täältä mielestäni ylihintaan (11 euroa). Thaimaahan päästyäni otan selvää lintuhäkkien hinnoista..ja mitä luultavammin saan sieltä niitä paljon halvemmalla, vai olenko väärässä...? Lintuhäkin maalaaminen käsin oli aika vaikea ja aikaavievä prosessi. Ensi kertaa varten hankin pienemmän siveltimen. Maalaamani lopputulos ei ole kovin kummoinen, siis läheltä katsottuna. Meille tulikin asiasta jo yleinen vitsi, kun jatkuvasti sanoin häkin menneen pilalle. Kaikki kävivät katsomassa häkkiäni ja sanoivat sen olevan ihan pilalla...toki herjalla. Kauempaa katsottuna häkki on ihan kiva ja nyt se odottaa olohuoneessa sopivaa paikkaansa. Ja uusia häkkejä kavereiksi. Vuosia olin sitä mieltä, että lintuhäkit ilman lintua ovat ahdistavia koppeja, vaikkakin sinänsä kauniita. Nyt olen eri mieltä...ei ahrista enää.

Tänään kannoin myös poikien yhden vanhan akvaarion (joku aika sitten putsattiin se ja poistettiin yksi hajonnut lasiseinä apulaisen kanssa) sisälle...nyt siellä on dc-levyjä, mutta katsotaan tuleeko muuta. Hyvä säilytyspaikka toki ja kauniskin.

Uuh...alkaisko pää olla jo tyhjempi...(ja niskat tulessa...) ja valmiina pian alkavaan perjantaiseen elokuvailtaan.

Kivaa alkanutta viikonloppua!

Niina

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Onnea uudelle lintuhäkille :) Ne on kyllä kauniita. Viikot menee täälläkin ihan hurjaa vauhtia. On lähinnä maanantai ja sitten jo perrjantai. Meillä flunssaillaan myös. Toivottvasti päänsäryt helpottaa ja pian ilmaantuu uusi/a päiväkavereita. Meillä aloittaa apulainen 2x/vkossa. Hän puhuu ainoastaan paikallista kieltä joten mielenkiintoista tulee olemaan!

sylvi kirjoitti...

Siunausta teille sinne kauas.

Anne kirjoitti...

Ihana kun jaksat ahkerasti päivittää kuulumisia! Halauksia lumoavan kauniista Finlandiasta!! Täällä puut on paksussa valkoisessa jääkuurassa.. :) Anne

Vintage living kirjoitti...

Täällä on ollut myös jatkuvaa päänsärkyä, aargh. Ajattelin jo että varattava aika optikolle, mutta en ole varma jos on vain jotain flunssaa (ilman nuhaa tms, vain vatsa sekaisin)...

Minkälainen lämpötila siellä muuten on tähän aikaan vuodesta?