lauantai 23. tammikuuta 2010

ANGKOR WAT 3


Tässä kolmas ja viimeinen kuvapläjäys Angkorin temppelialueelta. Tämä kolmas temppeli, jossa vierailimme on ihan oikeasti nimeltään Angkor Wat ja aikaisemmat kaksi muuta temppeliä ovat ihan muun nimisiä. Joku valistunut olikin jo varmaan tämän huomannut...Käytän kuitenkin näissä otsikoissa samaa temppelin nimeä ihan sen takia, että niin vain on helpompi.

Temppeli oli todella suuri kokonaisuus ja itse temppeliin kävelykin kesti useamman minuutin... Jotenkin uskomattomalta tuntuu ajatus, että nämä rakennukset on aikoinaan tehty ilman nykyaikaisia koneita. Varmaan norsut ovat olleet jelppimässä???? Ehkä nykyään olemme koneellistaneet kaiken liian pitkälle ja normaali ruumillinen työnteko on jäänyt pois ja tilalle olemme saaneet huonon kunnon ja muutaman pelastusrenkaan... Itse itselleen puhuu hän ja katsoo kuntopyörää huoneen nurkassa...;).

Matka Kambodzaan oli tarkoituksella tehty näin talviaikaan, sillä muulloin siellä on kuulemma kamalan kuuma. Lisäksi tavoittenamme oli nähdä tämä temppelialue ja tavoite tuli täytettyä. Janne kyllä sanoi, että olisi hienoa päästä sinne uudestaan kuvaamaan rauhassa ilman 15 kiloa painavaa tyttöä selkäkantorinkassa. Ehkä sitten joskus...who knows.


Mukavaa viikonloppua!
Niina

Ei kommentteja: