tiistai 19. tammikuuta 2010

AIKASYÖPPÖJÄ?

Muutamana viime päivänä olen ollut täysin poissa tietokoneen ääreltä. Jopa niin, että laitoin läppärini omaan laukkuunsa ja piilotin koneen lapsiltakin. (Tosin pojilla on oma konekin iMac...saivat sen joululahjaksi.) Olen meinaa aika kova istumaan koneen äärellä ja se onkin saanut aikaan täällä kotona keskustelua (tai no, mies on pitänyt puhuttelun mulle...on kuulemma jo mustasukkainen...hih), kuinka paljon koneella olisi järkevää istuskella. Itse tykkään selailla toisten blogeja ja mahdollisesti kommentoidakin. Erityisesti kauniit sisustusblogit saavat aikani hupenemaan nopeaan...
Ja tottahan se on, jos joku asia alkaa viedä aikaa lapsilta tai parisuhteelta, niin kyllä siinä stoppia on painettava ja lujaa. Joten ihan näin kasvatuksellisessa mielessä halusin jakaa omakohtaisen esimerkin siitä, kuinka tärkeää on huomata/huomauttaa omat aikasyöppönsä ja tehdä mahdollisia korjauksia. Itselleni piti siis huomauttaa ja siitä ei kannata loukkaantua, vaan ottaa opiksi.

Joten jatkossa en varmaankaan tule päivittämään blogia joka päivä, joten nyt tiedätte siihen syyn. Blogia ei toki hylätä, vaan jatketaan samaan malliin, vaikka ehkä hiukan verkkaammin. Ensi kertaan, moi!

Niina

Ps. Kambodzan matkakuvia on tulossa tänne lisää...

4 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

joo, äkkiä sitä tulee istuttua ihan liian kauan koneella. Siksi en joka päivä edes aukaise konetta. Mies ei meilläkään tykkää jos istun koneella.

Laura kirjoitti...

hei! sama täällä! ;) koneen maailmohin voi niin helposti,ihan huomaamattaan uppoutua pitkiksikin ajoiksi... tuollainen pieni breikki kuulostaa todella virkistävältä!täytyis oikein itsekkin tehdä sama juttu. teidän koti näyttää tosi kauniilta, ja perhe niin suloiselta! :) siunausta teille sinne!:) t.laura

Family Tasanen kirjoitti...

Meillä on toisin päin... mies istuu liikaa koneella ja unohtaa perheen. Ensin työt koneella ja sit huvit päälle...tästä keskusteltuamme, mieheni alkoi lukea paljon kirjoja...en nyt tiedö onko tämä parempi vaihtoehto, mutta koneella hän ei enää illalla ole!

Tiina kirjoitti...

Mä istun kans netin ääreen vasta illalla lasten mentyä nukkumaan. Siis yleensä. Nyt yks nukkuu ulkona ja kaks kattoo dvd:tä, ja mä rentoudun raskaan reissun jälkeen... ;o)

Puhuit asiaa serkkuseni.