sunnuntai 6. joulukuuta 2009

LUUKUTUSTA


Tällä Minna Immosen joulukalenterilla olen odottanut joulujani jo viimeiset kuusi vuotta. En ole raaskinut pistää kaunista kalenteria pois, ja varsinkin kun täällä kaukana kaikista suomalaisista kauniista asioista on "pulaa"...
Pojilla on monta vuotta sitten itse tekemäni joulusukat kalentereina, joihin sujautan yleensä jotain makeaa. Thaimaasta löysin tavallisia suklaakalentereita ja kaikki lapset saivat sellaiset. Varsinkin Oliver oli tosi onnellinen. Tavallinen kuvakalenterikin löytyy, joten monta luukkua on avattavana.

Luukuttaako joku muukin?

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Luukutetaan täälläkin :) Meidän lapset saivat mummilta ja vaarilta perinteisen partiolaisten kuvakalenterin ja luukut on avattu hartaasti joka aamun ensimmäisenä asiana! Ihana Minna Immosen kalenteri; hänen työnsä ovat niin kauniita! Tilasin juuri äidiltäni samaisen taiteilijan seinäkalenterin ensi vuodeksi.

Family Tasanen kirjoitti...

Täälläkin luukutetaan...ja paljon :) Anne-täti lähetti Suomesta suklaakalenterit ja Julianne halusi perinteisen kuva kalenterin, jonka minä toin mukanani, kun kävin Suomessa sekä mummu tuo vielä mukanaan dumle suklaakalenterit torstaina. Sit saavatkin avata monta luukkua kerralla... :)

Katri kirjoitti...

Lasten kanssa luukutetaan :) Yön aikana ilmestyy yläkerran keinutuolissa istuvaan tonttukalenterin taskuluukkuun paperi, jossa kerrotaan sen päivän jouluinen tehtävä (tänään esim. piparitalon kasaus). Sen jälkeen kaivetaan eteisessä roikkuvista joulusukista pikkuyllätykset (siellä löytyy mm. värikyniä, paperia, sädetikkuja, kulkusia yms.). Sitten avataan suklaakalenterit, Marcelkin osaa jo poimia rusinan omastaan. Ja vielä kun saadaan kuvakalenterit avattua niin päivän luukutus on pulkassa :)

Anne kirjoitti...

www.jokajoulu.blogspot.com siellä se joulukalenteri on!! :)