tiistai 10. marraskuuta 2009

TÄNÄÄN

- Nukuttiin pitkään viimeöisen valvomisen jälkeen. Janne tosin lähti silmät ristissä töihin.
- Missattiin kyläreissu kavereille Josefinin taudin takia.
- Katseltiin paljon lastenohjelmia ja äiti istui koneella tai virkkasi. Tänään aloitin suunnittelemaan virkattua jouluviiriä. Katsotaan jääkö pelkäksi suunnitelmaksi.
- Syötiin apulaisen tekemää nuudelipataa. Käytän apulaisen ruuanalaittoapua nykyään hyvin vähän, sillä hänellä on muutenkin paljon töitä ja pystyn tekemään ruokaa Josefinin kanssa. Ja pysyypä ruuanlaittotaidot hanskassa...
- Ei nukuttu päiväunia taudista huolimatta. Ihmetyttö!
- Kolaroitiin skootterilla. Onneksi Janne selvisi naarmuitta...skootteri tosin ei.
- Käytiin koko perhe vuorotellen tarkistamassa paino wii:llä. Meikäläinen syö siis edelleen liikaa, sillä yhtään kiloa ei ole lähtenyt pois sitten tänne tultuamme. Kuinka maltan olla syömättä herkkuja...siinäpä pulma.
- Benjamin teki opettajalle appelsiinimehua. Opettaja halusi mehua ja maksoikin siitä 25000 kippiä (pari euroa) per litra. Mehua tuli kuitenkin vain puoli litraa.
- Saatiin appelsiineja naapurin mummolta. Tämä on hiljainen tapa pyytää lisää diabeteslääkkeitä. Täytyy käydä viemässä.
- Pelattiin pingistä.
- Haaveiltiin joulusta....siis minä haaveilin. Jos kehtaisin, laittaisin joulun jo kotiini. Meillä on kuitenkin ensi sunnuntaina kokous, joten en kehtaa ennen sitä laittaa joulua. Pitävät minua liian höpsönä...;)

Mukavaa tiistain jatkoa!

2 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Hellyttävää tuo appelsiinien antaminen.

Toivottavasti neiti paranee pian! Täällä toivotaan ettei sikainfluenssa iske, kaupungissa oli yhtenä päivänä ollut jo yli 170oppilasta pois yhdestä koulusta, ilmeisesti sikainfluenssaa.

Mä olen jo ostanut melkein kaikki lähisuvulle lähtevät pienet joululahjat (lähinnä dvd-leffoja aikuisille ja vaatteita pikkutytöille), ei tule ainakaan kiire jos vaikka sairastellaan piakkoin;) Omille pojille en oikein tiedä mitä laittaisi joululahjaksi. Yksi sählymaila on ostettuna, mutta muuten ei hajuakaan...

Niina kirjoitti...

Meillä odotetaan lahjoiksi lähinnä rahaa. Benjamin säästää rahaa järjestelmäkameraan. Oliver toivoo Pokemon-juttuja. Nyt on sellainen juttu in.