torstai 5. marraskuuta 2009

SEKALAISTA SETTIÄ

Eilen emme voineet olla netissä, sillä täällä vaihdellaan "jotain nettijuttuja" kaikille, joten olimme nettipimennossa koko eilisen päivän. Tänään aamupäivällä saimme jälleen netin toimintakuntoon, kun paikallisen internetyhtiön "tyyppi" kävi laittamassa "jotain juttuja". Kuten huomaatte, olen aivan loistava näissä tietokoneasioissa.
###

Eilisessä päivässä oli sen verran erikoista, että haluan sen mainita täälläkin. Olin nimittäin mukana seuraamassa polttohautausta. Viime maanantaina kuoli yhden työntekijämme isä ja Jannen maanantaiaamupäivä menikin heidän kotonaan kuolinvuoteen äärellä ollessa. Eilen sitten iltapäivällä olin suurissa polttohautajaisissa mukana. Aluksi oli munkkien kanssa rukousta (jonka ajaksi olin laokristityn ystäväni toivomuksesta etäämmällä juttelemassa hänen kanssaan, näin hänen oli helpompi olla loukkaamatta ketään paikallaolijaa sekä välttää tekemästä sellaista, mitä ei halua tehdä) ja sen jälkeen jokainen vielä kerran hyvästeli vainajan asettamalla sytykkeitä "arkun" alle. sen jälkeen valokuvausta haudan edessä ja lopuksi sytytettiin tuli. Roihu oli tottakai valtava ja paikka täyttyikin mustasta savusta. Melkein heti tämän jälkeen väki poistui paikalta. Tänään ja huomenna hautajaiset jatkuvat.
###

Tänään ja huomenna pojilla on minisyysloma, joka toki jatkuu koko viikonlopunkin. Pojat ovet urheilleet Jannen kanssa ahkerasti koko päivän sen jälkeen, kun Thaimaasta tulleet vieraamme olivat lähteneet kotimatkalle.
Päivään on kuulut ainakin pingistä, keilausta ja nyrkkeilyä. Tänään nimittäin Janne asensi Benjaminin Ranskan tuliaisen vihdoinkin kattoon. Benjamin saa näin purkaa energiaansa hakkaamalla säkkiä. Benjaminilla meinaa riittää tuota energiaa aivan valtavasti.
###

Huomenna olisi tarkoitus mennä katsomaan itselleni laojuhlapukukangasta. Pyysin naapuria mukaan avuksi ja on hauskempaa mennä jonkun toisen kanssa.
Kerron huomenna sitten onnistiko.
###

Ja iiiikkk, miten makea uusi pyörä Josefinilla on. Ja tottakai Hello Kitty! Josefin on niin onnellinen....laitan kuvia, kun saan aikaiseksi.

###

Nyt tuli aikamoista sekasettiä. Siitä huolimatta oikein hyvää torstain jatkoa!

Ei kommentteja: