lauantai 7. marraskuuta 2009

HIEKKARANNALTA HUVIPAIKOILLE

Iltapäivällä lähdin Benjaminin ja Josefinin kanssa hakemaan joen rannalta hiekkaa omiin sisustusjuttuihini....pyssel, pyssel...
Matka muuttuikin jossain vaiheessa hiekkaleikeiksi rannalla. Kun olimme ensin löytäneet pitkän etsinnän jälkeen kunnon hiekkapaikan ja lapioineet ämpärin täyteen hiekkaa, aloimme leikkiä hiekalla. Josefin halusi riisuutua pikkareilleen ja nautti täysin siemauksin samettisen pehmeästä hiekasta ja auringon lämmöstä. Leikimme rannalla toista tuntia samalla seuraten paikallisten kalastajien touhuja. Olin Josefinin kanssa aivan hiekassa ja kotimatkalla naapuruston väki ihmetteli hiekkaista ja puolialastonta Josefinia. Täällä ei ole tapana kuljeksia ilman vaatetusta...hihii. Kotiin tultuamme painelimme suoraan suihkuun. Olo raikastui ja puhdistui hetkessä.

Suihkun jälkeen lähdimme heti kaikki "iltarientoihin". Pojat halusivat pyöräillä herkuttelemaan ja seuraamaan ihmisvilinää. Janne, Josefin ja minä lähdimme paikallisille "markkinoille", jossa myydään paljon tavaraa niin Kiinasta, Thaimaasta kuin Laosistakin. Lisäksi markkinoilla on kaikenlaisia huvipuistolaitteita minikoossa. Ja pomppulinnoja pilvin pimein.....ja pilkkahinnoin. Siellä kuljeksimme ja ihmettelimme ja Josefin istui kuin tatti "possujunassa", monta kertaa.

Nyt on tämä päivä kallistumassa loppuun ja iltapuuhat alkavat olla käsillä. Laos sanoo: hyvää yötä!

Ei kommentteja: