tiistai 20. lokakuuta 2009

POIKIEN KEVÄTJUHLA 2009


Pojat osaavat hyvin soittaa nokkahuilulla monenlaisia kappaleita. Tässä soitellaan omassa kevätjuhlassa.Pikkusiskonkin piti saada soittaa omaa osuuttaan. Varmaan olisi tuossa soitto-otteessa vielä hiomista...Mustikka-kissamme oli todella kiintynyt meihin. Halusi aina tulla sinne minne menkin menimme. Seurasi meitä kevätjuhliinkin ja nökötti juhlassa kanssamme. Tässä kisu saa "maistaa" Coca Colaa.


Todistustenjakohetki. Koulussa kaksi luokkaa ja kaksi oppilasta.


Juhlassa saatiin myös opettajan hankkimia juhlaherkkuja. Ja maistuihan ne...hyviltä tottakai.Juhlan lopussa pikkuinen soittoapina viihdytti meitä ja hurmasi meidät kaikki omalla persoonallaan.

Koko juhla oli aivan mahtava alusta loppuun saakka. Pojat olivat tehneet itsekin ohjelmaa ja huumorinkukka oli paikallaan. On muuten hauska seurata ohjelmaa, jossa juontajina, esiintyjinä ja muutenkin apujoukkoina on kaksi ja samaa henkilöä. Luontuupi siis koko juhla kahteen pekkaan. No, opettajan suurella avustuksella tietty...

Jaahaps....tulipa tämänkin talletettua. Mukavaa tiistain jatkoa! Täällä aletaan laittaa pikkuista nukkumaan ja pojat katsovat Pekkaa ja Pätkää. Kyllä ne vaan on niin kivoja ohjelmia!
Siu siu!

Ei kommentteja: