keskiviikko 11. helmikuuta 2009

HONG KONG DISNEYLAND

Lämpimät terveiset täältä Hong Kongista!! Olemme täällä viettämässä poikien hiihtolomaa oikein ihanissa puitteissa. Lomailemme Hong Kong Disneyland Hotellissa ja toki itse Disneylandissa. Hotelli on aivan superihana! Kaikkialla hotellissa silmä todella lepää, koska kaikki on tehty viimeisen päälle hyvin ja kauniisti. Hotellimme on kuin viime vuosisadan alun ajalta...niin kaunista ja tyylikästä ja ihanan vanhanaikaista. Huoneetkin ovat niin kauniit kaikkia yksityiskohtia myöten. Auloissa ja käytävillä soi klassinen musiikki ja tunnelma joka paikassa on harmoninen ja viihtyisä. Palvelu on ensiluokkaista ja joka hetki on kuin satua. Tämän hienon kokemuksen soisi jokaiselle!
Disneyland oli meille kaikille todella kiva kokemus! Kaksi kokonaista päivää meni kuin siivillä ja vaikka olimmekin aiemmin lukeneet kommentteja siitä kuinka pieni paikka onkaan, meille kaksi päivääkin oli liian vähän aikaa tutkia kaikki paikat tuossa sadunomaisessa puistossa. Itse nautin sydämeni kyllyydestä vanhan ajan kaupungista: kaikkialla oli vanhan ajan tavaroita ja tunnelmaa työntekijöiden asuja myöten. Oliver nautti avaruusvuoristoradasta ties kuinka monta kertaa...pojat saivat minut huijattua tuohon vain pienin valoin valaistuun vuoristorataan sanomalla sen olevan ihan lälly. Radan loppua kohti vauhti kiihtyi niin hurjaksi, että huusin kurkkuni todellakin aivan kipeäksi...niin hirveä vauhti ja meno siinä pilkkopimeässä tunnelissa oli...huh! En voinut mennä uudestaan...
Nautimme kaikki esityksistä, joita pääsimme seuraamaan Disneylandissa! Uskomattoman tasokkaita laulajia, tanssijoita, esiintyjiä....mikä nautinto katsoa ja kuunnella. Josefinkin tykkäsi seurata esityksiä, vaikka ne olivatkin kovaäänisiä. Josefin tanssi ja taputti ja jaksoi seurata jopa 40 minuutin pituisia esityksiä alusta loppuun saakka. Tyttö ymmärtää taiteen päälle.
Tapasimme myös itse Disneyhahmoja ja aamiaisella saimme tutustua hahmoihin ajan kanssa. Josefinkin tykkäsi, erityisesti Marie-kissasta (kissafani, kun on) ja Iineksestä.

Olemme myös kierrelleet ja kaarrelleet pitkin poikin Hong Kongia iltamyöhälle asti monena iltana. Metro on tullut tutuksi, koska se tuntuu olevan nopein, kätevin ja halvin kulkuväline. Pojat ovat löytäneet paljon Nintendo-tavaroita. Janne tutkinut tietokoneita, koska uusi pitäisi saada sen joulukuussa varastetun tilalle. Olisimme ostaneet minulle Sonyn uusimman mallin, mutta siihen olikin kolmen kuukauden jonotusaika ja me palaamme Thaimaahan perjantaina....aika siis loppui..hehe. Yhtenä päivänä eksyimme kauppakeskukseen, jossa kaikki kaupat olivat Outlet-myymälöitä ihan tietokonekauppoja myöten.

Tässä pikaiset kuulumiset Hong Kongista...saatan kirjoittaa vielä lisääkin.

5 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Kuulostaapa kivalta paikalta! Toivottavasti löydätte hyvän tietokoneen:)
Olipa kiva kuulla kuulumisia, täällä yhä lähes päivittäin olen ollut kurkkimassa, vaikka jo luulin, että olet hylännyt tämän blogin!

Niina kirjoitti...

Elina, on aivan liikuttavaa, että jaksat täällä käydä kurkkimassa. Miten sinun blogin laita on? Tällä koneella minulla ei ole osoitettasi, etten ole voinut kirjoittaa sähköpostiisi. Olemme olleet kaksi viikkoa pois kotoa. Minäkin käyn katsomassa blogiasi lähes päivittäin. Toivottavasti jatkat!
Kirjoitellaan!

Vintage living kirjoitti...

Jatkan blogia, vaikka mieli teki lopettaa, täällä blogimaailmassa on viime aikoina ollut niin paljon nälvimistä. Siis ei vain mun blogissa, vaan monessa muussakin, oikeastaan kaikissa, joita seuraan. Ja roskapostikommentit valtaa kommenttilootat, niitä saa koko ajan poistaa.

Mutta päätin, että jatkan hissukseen, postaan harvemmin, neutraaleista asioista (pääasiassa rempasta kai), ja poistin lasten kuvat ja jutut (selkäkuvat jne ok). Jos vaikka onnistuisi siten vähentää nälvimistä...
Avaan uudestaan ystävänpäivänä 14.2.
Ja jos sama levoton meno jatkuu blogissa, laitan salasanan taakse tai lopetan.

Hyvää lomareissua teille siellä!

me and alice kirjoitti...

Thank you for your nice comment on my blog!!
What an exciting life you have! Looks beautiful in Laos!!
Hugs from susanne

A home far away kirjoitti...

I just understood Hong Kong Disneyland...but now I´m gonna look at your blogg:)

Hugs a swedish woman in Singapore