perjantai 30. toukokuuta 2008

TOADIT TEKEE RISTIPISTOJA

Laitan tässä muutaman kuvan pojista. Sain nämä kuvat opettajalta ja hän on ne ottanut kouluaikana. Tässä siis istuu kaksi vappunaamareihin sonnustautunutta poikaa. Hauskat silmälasitkin on tehty. Jos joku ei tunnista naamaria, niin kerrottakoon, että se on TOAD. Meillä on kaikki nykyään TOADia. TOAD on tuttu niille, jotka ovat pelanneet Nintendolla Mario-pelejä. Vaikka itse en pelaakaan, hahmo on tullut tutuksi ;).


Tässä pojilla jo hieman vapautuneempi TOAD-tyyli. Oliver sai muuten yhtenä nimpparilahjanaan TOAD-avaimenperän. Oliver keräilee Nintendo-pelihahmoja ja tuolle keräilyhyllylle taisi tuo uusi veijarikin päästä. Oliverilla on jo aika hyvän kokoinen kokoelma. Täytyy joskus postata siitäkin. Ja muuten, joku on varmaan huomannut TOAD-bloginkin. Se on Oliverin, mutta ei ole ollut aikaa mulla autella päivityksissä. Jatkossa siellä voit tutustua TOADin ja vähän muiden hauskojen heppujen maailmaan. :)


Tässä taas Oliver on keskittynyt ristipistotyöhönsä. Neljän viikon uurastuksen jälkeen sain aivan ihanat työt äitienpäivälahjaksi pojilta. On siinä ollut väkertämistä, mutta mikä lopputulos! Olivat aivan ihania käsitöitä. Pitäisi nekin kuvata tänne muistoksi.

Tässä Benjamin oman ristipistotyönsä äärellä. Tarkkaa puuhaa, joka kasvattaa kärsivällisyyttä ja itsekuria. Kiltisti tekivät näitä töitä myös melkein joka päivä kotiläksynäkin kotona. Eivätkä kertaakaan sanallakaan kertoneet, mitä tekivät. Salaisia läksyjä omassa huoneessa:).

Ei kommentteja: