perjantai 16. toukokuuta 2008

Meidän Josefin yksi vuotta!

12.5 vietimme Josefinin ensimmäisiä synttäreitä. Syntymäpäivinä on aina hyvä pysähtyä ihmettelemään elämän ihmettä ja olla kiitollinen jokaisesta vuodesta - Josefinin kohdalla siitä ensimmäisestä. Josefinin eka vuosi on pitänyt sisällään enemmän matkustelua kuin monella muulla sen ikäisellä. Suurimman osan elämästään Josefin on asunut muualla kuin synnyinmaassaan, Suomessa. Josefin kuulee suomenkieltä pääosin vain perheenjäseniltä, mutta kaikkialta muualta kuuluu laon kieltä. Josefin saakin oppia kahta kieltä yhtäaikaa, aivan kuten isänsä aikoinaan.

Josefin on edelleen ollut itse neiti aurinkoinen, täynnä hymyä ja elinvoimaa. Synttäriaamuna lauloimme hänelle onnittelulaulut ja toimme paketit heti, kun hän oli herännyt aamulla. Hymyä ja innostusta riitti. Josefin ymmärsi heti mitä paketeille pitää tehdä, paljon paremmin kuin pojat aikanaan. Se ehkä auttoi, että Josefinin lempiharrastuksiin kuuluu kaiken rapisevan repiminen. Paketit siis aukenivat toinen toisensa jälkeen ja sisältä paljastui uusia ihania leluja vanhojen jo tylsäksi käyneiden tilalle.

Mitäs täältä löytyykään?

Jee, jee kattokaa, uusia palikoita jeeeeee!

Hm? Nämä voi varmaan jotenkin yhdistää...

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Iloiset synttärionnittelut pienelle neidille ja terkut koko perheelle!!! Toivottelee Lotta-pikkuserkku ja muu perhe

Vintage living kirjoitti...

Onnea synttärisankarille! Niin se aika vaan menee nopeasti, pienistä lapsista sen huomaa! Muistan kun joskus kirjoititte Josefinin töyhtötukasta, vaan eipä näy enää kun on tukka kasvanut:D Söpö veitikka.

Anne kirjoitti...

Onnea myös saarilta! Josefin on sitten NIIN söde tapaus, että aijaijai!! terkuin Niksu-pikkuserkku! Onnea vielä kerran koko perheelle pikkuprinsessan johdosta! Halauksin, Valppaat

Niina kirjoitti...

Kiitos onnentoivotuksista!
Onnea tämä onkin meille ollut. Meillä on ihana pieni tyttö, joka on saanut pysyä melko terveenä siitäkin huolimatta, että elämme täällä kaukana ja Josefinilla ei vielä ole kaikkia suojaavia rokotteitakaan. (Suomen rokotusohjelman mukaan kuitenkin olemme menneet, Janne kun on tuikannut itse piikit tytölle, auts.)
Iloitsemme kaikista kolmesta lapsestamme täysin siemauksin! Siunattuja tapauksia joka iikka!
Kiitos, kun jaksatte siellä kotimaan kamaralla ja kaikilla muillakin eri maiden kamaroilla (voiko noin edes sanoa???)muistaa meitä ja olla hengessä mukana.

Mekin muistamme teitä!!

17 neliötä kirjoitti...

Vähän myöhäiset synttärionnittelut pikku fiilistelijälle! :)