perjantai 14. maaliskuuta 2008

TYTÖN EKA KYLÄMATKA

Pitkällisen pohdinnan jälkeen päätimme aloittaa perheemme yhteisen blogin pitämisen. Täältä löytyy kuvia ja tekstiä perheemme elämästä.
Tällä viikolla olimme kahden päivän projektikylämatkalla Nong Khiaussa. Kävimme kahdessa projektimme kylässä. Yksi kylistä on jaettu kahteen osaan niin, että toisella puolella asuu Hmong-heimo ja toisella puolella Khmuu-heimo. Toinen kylistä on kokonaan Khmuu -heimoa.
Lähimpään kylään on meiltä n. puolentoista tunnin ajomatka. Seuraavaan kylään jatketaan autolla vielä n. tunnin verran ja sitten n. 40 minuuttia pitkähäntäveneellä suurta jokea pitkin.
Tällä kertaa emme käyneet projektimme muissa kylissä, jonne onkin jo sitten paljon pidemmät matkat. Ne nähdäkseen tarvitaan jo useampi päivä aikaa ja tällä kertaa meillä ei ollut enempää aikaa kylämatkusteluun.

Tämä kylämatka oli ensimmäinen meidän Josefinille, joka on nyt 10 kk. Josefin jaksoi matkalla aivan loistavasti. Oli innoissaan kaikesta ja nauttii ilmiselvästi, kun saa olla mukana tapahtumien ytimessä. Selvää reissuainesta. (Vaikka ei meidän lapsilla ole vaihtoehtojakaan, kun kulkevat meidän perässä...siis siihen sopeudutaan, mitä eteen tulee...toivottavasti.)

Josefinia ihailtiin jälleen kerran. Monet halusivat itse tulla kokeilemaan valkoista ihoa. Tällä kertaa kukaan ei "haukannut" ketään meistä. Kerran yhdessä kylässä eräs mummeli halusi "puraista" meidän Benjaminia...miltä se valkoinen liha maistuukaan?? Tyylinsä kullakin. Onneksi Benjamin on niin leppoinen ja antoi mummon tutkia rauhassa.
Matka oli kaikenkaikkiaan onnistunut. Matkalla oli mukana myös poikien opettaja sekä projektimme harjoittelijapariskunta. Heillekin matka oli ikimuistoisen hieno!

6 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Wau, ihanaa nähdä teidän kuvia!! Onnea uuden blogin johdosta ja tsemppiä päivityksiin! Nyt lisää kuvia teidän eläinperheestä.. täällä pieni poika odottaa niitä innolla! Halauksin, anne, sami ja niksu

Matroskin kirjoitti...

Jännää. Beibi näyttää olevan kuin kotonaan.

Vintage living kirjoitti...

Sitä minäkin, että ihanaa nähdä teitäkin!! Ja tässä tovin jo olen ajatellut, että pitää pyytää kuvia Josefinista vaikka sähköpostiini..tyttö on kasvanut kovasti. Tosi suloinen neitokainen!!! Suuret pyöreät silmät...
Tästä tulee mielenkiintoinen blogi:)

H, T & L Hukkanen kirjoitti...

Kiva nähdä kuvia teistä ja tietysti myös kuulla kuulumisia! Kovasti on teidän neiti kasvanut, niin se vaan aika kuluu vauhdilla. Terkkuja sinne täältä Suomesta :)

Niina kirjoitti...

Hauskaa, jos jota kuta kiinnostaa tämä blogi. Tämän kautta pystyy kätevästi päivittämään perheen kuulumisia. Nyt sitten ihan kasvojen ja nimien kera...pitkän harkinnan jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut päätöksestä aloittaa tämä perheblogi! Seuraamme innolla teidän elämää siellä. Seuraan kyllä päivittäin myös ihastuttavia "cozy place" tunnelmia! Älä vaan lopeta sitä. Aivan terapeuttisen ihanaa päästä nauttimaan kanssasi kaikesta ihkuihanasta! Paljon terkkuja teille! Sanna, Janne, Lottis ja Luksu