maanantai 17. maaliskuuta 2008

NO DIVING!Mitä tähän voi enää sanoa? Viime kuussa Vientianen työmatkalla hotellista löytyi hieno uima-allas ja pakkohan siihen oli sukeltaa...

Hotellissa oli myös sauna, jonne oli "pääsy alle 15-vuotiailta ankarasti kielletty". Vähänkö repesimme nauruun... Janne koitti viedä pojat saunaan, kunnes hotellipoika tuli sanomaan, ettei lapsia saa viedä saunaan. Siinä Janne alkoi selittämään, että nämä pojat on olleet saunassa puolivuotiaista asti...Ei tehonnut. Janne sanoi, että hän menee johtajan puheille...Missä johtaja?? Hotellipoika päästi miehet saunaan...Oli kuulemma mahtavat löylyt! Kiuas oli suomalainen Helo.

1 kommentti:

Anne kirjoitti...

Ei ole totta! Onneksi sentään Jannelta löytyi sisua saada pojat saunaan! Ihan uskomatonta... vai että alle 15 kielletty. Hmm... milläköhän perusteella? No, onhan se saunan kiuas kieltämättä aika vaarallinen ja voihan sitä vallan tulla ihan pää punaiseksi ja hikikuuma siellä saunassa! Pitääpä odottaa että EU keksii kieltää saunan?? :) Mut anyway, ihanaa että pääsette siellä saunaan (eikös teilä kotonakin ole sauna?), me ei olla saunaa sitten nähtykään 14 kuukauteen! Voih. Kyllä sitä vaan suomalainen saunan tarvitsee, tänäänkin täällä oli suorastaan kylmä kun satoi ja oli vain 26.1 astetta lämmintä! Tsemppiä! Ja kiitos ihanista päivityksistä!