maanantai 3. toukokuuta 2010

Leikkisämpiä aatoksia

Edellinen postaus oli niin surullinen, että onneksi löytyy jo iloisempaa asiaa. Asiani ei tule Laosista, vaan ihan sieltä tutusta Suomesta. Nimittäin: ystäväni Elina on juuri eilen avannut ihan oman nettiputiikkinsa.
Koska Josefin on valvonut tänä yönä jo pian kaksi tuntia, otin jälleen kerran koneeni esille pysyäkseni hereillä. Ilokseni huomasin, vaikka olinkin jo saanut pientä vinkkiä Elinalta, että ihana Gredelin kauppa oli avautunut.
Putiikkia katsellessani ihastelen varsinkin lastensisustustuotteita. Elinan mukaan kauppa on ns. kahden eri maun kompromissi, koska "kaupantätejä" on kaksi. Oliko näin Elina? Mutta voin aika selkeästi nähdä ystäväni kädenjäljen ja arvaan, mitkä voisivat olla hänen lempimerkkejään ja tuotteita.
Olen kerännyt putiikista kuvia niistä tuotteista, jotka sykähdyttivät minua heti ensi silmäyksellä. Varsinkin nuo kaksi ylintä sisustustyynyä ovat ihan lemppareitani. Jospa raaskisin tilata. Olisihan nuo Josefinin synttärit ihan pian, joten sukulaiset, vink vink!!! Tosin huolisin nuo tyynyt vaikka omaan sänkyynikin, sen verran kivat ovat.

Joten ystävyyden nimissä tämä putiikkimainos. Suosittelen lämpimästi!!

Silmäniloterkuin, Niina

3 kommenttia:

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Ihania tuotteita ystävälläsi myynnissä ! Kiitos vinkistä :)
Kiitos myös omasta blogistasi käyn mielelläni lukemassa ajatuksia ja kuulumisia ja ihastelemassa kuvia.
Taivaan Isän huolenpitoa!
Marie

Family Blommendahl kirjoitti...

Kiitos Marie! Kiitos kannustuksesta!
Taivaan Isän huolenpitoa tarvitaan kyllä! Sitä samaa sinulle!

Vintage living kirjoitti...

Hei, kiva että kävit kurkkaamassa:) Joo,onhan meillä aika erilaiset tyylit mistä tykätään, mutta se on hyvä kun niin on asiakkaillakin:) Aika pieni putikki tuo on vielä tässä vaiheessa, mutta etsimme kokoajan vastuullisesti toimivia tavarantoimittajia ja laajennamme sitä mukaa kun löytyy.