perjantai 12. marraskuuta 2010

Joulun odotusta...


Kuva: Maileg

Joko teillä odotellaan joulua? Meillä ainakin...joulun odotukseen liittyy niin paljon erilaisia tapahtumia, valmisteluja sekä muistoja, että olen aivan hulluna jouluun. Täällä on ainakin jo joulujuhlien sekä joulukuun tapahtumien valmistelut ja odotus alkanut. Joulukuussa viimeistään alkaa täällä hippulat vinkua, kun touhua ja tohinaa riittää. Kotona olen aloittanut jo kodin koristelemisen adventtiaikaa sekä joulua varten. Joulukuu tosiaan tulee olemaan niin puuhakasta aikaa, että haluan nyt kaikessa rauhassa laittaa kodin valmiiksi, ettei sitten kiireessä tarvitse häsätä. Aika hyvältä jo näyttää...joitan asioita on vielä itse valmistettava ja luonnossa pitäisi käydä etsimässä oksia koristelua varten. Leipomisia aloittelen huomenna ihan urakalla...Tonttulakkiakin on jo kokeiltu Josefinin kanssa ja samalla otettu kunnon tonttutanssit musiikin tahtiin...:)

Niina

3 kommenttia:

Family Tasanen kirjoitti...

Voi että, kun täälläkin saisi jotenkin joulun tunnelman aikaiseksi. Aurinko paistaa niin kirkkaalta taivaalta ja on niin kesäinen olo. Pitää varmaan vain alkaa kuuntelemaan joulumusiikkia ehkä se fiilis sieltä tulee. :)

Niina kirjoitti...

On täälläkin ihan aurinkoista ja lämmintä, mutta siitä vaan kotia laittamaan, niin kyllä se siitä...;)

Veer kirjoitti...

Thanks, seriously, I am very happy for you to select photos & use, along with words; I don't really think I can write word for you. I hope this is OK, like your blog.
<Cheap Flights to Abuja
< Flights to Abuja
< Abuja Flights