sunnuntai 22. elokuuta 2010

Kesämuistoja 4On se hyvä, että tulee otettua kuvia, niin tietää, mitä on tullut tehtyä ja mitä ei. En olisi edes enää muistanut, että olihan se miesväki siellä Bangkokissa heti koulujen loputtua...tilaamassa pojille uusia passeja. Samalla näki niitä palaneita rakennuksia, joita olikin monta.

Sitten tuli testattua paikallinen huvipuisto, jossa asiakkaina olvat pelkästään meidän miehet ja yks muu mies ;) ja olihan se aika epäilyttävää, kun ei muita näkynyt. Nelikko sai sitten päiväksi oman oppaan, joka kuljetteli laitteista toisiin. Ainakaan ei tarvinnut jonottaa.
Osa laitteista, mm. vuoristorata, oli kuulemma niin hurja, ettei tehnyt mieli mennä toista kertaa. Hurjaksi laitteen teki sen huonot turvakaaret sekä liian suuret vauhdit tiukoissa mutkissa. Jopa Jannesta tuntui, kuin joku olisi tullut täysillä päin koko kropan voimalla vai oliko se jotain vielä kauhemapaa, en muista.Itse en enää nauti hurjista laitteista. Minulla menee nykyään pää sekaisin jo pelkästä ajatuksesta ja katselusta...toisin oli joskus ennen. :)

Niina

Ei kommentteja: