tiistai 6. huhtikuuta 2010

YLLÄTYS


Tänään olin jo varautunut laittamaan kuvia pääsiäisestä meillä...sitten aika taas hujahti muissa puuhissa ja päätin siirtää asiaa huomiselle. Jospa siis huomenna olisi niiden pääsiäiskuvien vuoro ennen kuin koko pääsiäistunnelma laantuu...Ehkä se joillakin on jo laantunutkin, mutta tervetuloa huomenna siis vielä napsimaan muutama tunnelmapala meidän pääsiäisestä.

No, kun en sitten enää ajatellut latailla niitä päääsiäiskuvia tänne, niin päätin tehdä pienen kierroksen suosikkiblogeissani... ensimmäistä blogia avatessani en meinannut uskoa silmiäni..... arvaatteko mitä!!!???!!!


...minä olen voittanut tuon ylläolevan kaulakellon ja sen alla olevan suloisen kortin...

Olen aivan puulla päähän lyötynä täällä...siis niin huiman iloinen ja riemuissani, että sisällä ihan kuplii...että minä voitin tuon ihanan kellon. Tilipitappitei.......!!!

Kiitos todella paljon My Country Home - putiikin pitäjälle, Virpille! Kyllä järjestit ihanan yllätyksen, onnettarelle erikoisterveiset!

Tampereella sijaitseva My Country Home on todella ihana kauppa, ihan lemppareita!!! Suosittelen todella lämpimästi käyntiä sinne, ette tule pettymään. Kannattaa ensin kurkata tänne ja saatte ihanat alkutunnelmat.

Jihuu- tunnelmissa, Niina

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Onnittelut! Mikä ihana yllätys :)
Mä lähetin sulle sähköpostia. Mahtoiko tulla perille? t:Tiina J.

Family Blommendahl kirjoitti...

Mulla on ongelmia vastaanottaa sähköposteja...ei ole tullut moneen päivään. Kunhan Janne korjaa vian, niin luen postisi...

Family Tasanen kirjoitti...

Onnea Nina arvonnan voitosta! Minäkin yritin onneani, mutta...
Ihana yllätys kuitenkin, että sinä voitit arvonnassa! :)
Jihuu tunnelma täälläkin kun voitit! :)

Lilli