torstai 14. tammikuuta 2010

VAUVAJUHLISSA


Viime joulukuussa olimme ystäviemme toisen lapsen vauvajuhlissa. Juhlat järjestetään aina silloin, kun vauva on kuukauden ikäinen. Juhlista on jo aikaa, mutta en malttanut kuitenkaan olla laittamatta näitä muutamaa kuvaa, jossa pidän vauvelia sylissä. Tyttövauva oli aivan ihana.Tässä kuvassa huomatkaa uusi sinnini. Naapurin ystäväni on itse tehnyt hameen helmassa olevan ristipistokuvioinnin. Sain hamekankaan joku aina sitten ja vein sen toiselle naapurilleni ommeltavaksi. Hame on minulle aika spesiaali, kun sen tekijällä on "kasvot".

Vauvajuhlapaikan naapurissa tepasteli kiva koira, jota Josefin ei voinut vastustaa...

Kivaa torstaita!

Niina

Ps. Kissamme on siis viety toimistolle, kun hotellinomistajanaapuri ei enää kestänyt kissojamme. Kaksi kissaa on jo kadonnut, mutta äitikissa synnytti eilen neljä suloista poikasta...ihania ovat. Kaikki olemme innoissamme ja käymme niitä toimistolla katsomassa.

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

En tainnut Niina vastata sulle vielä, mutta laita mulle sähköpostilla sellainen s-postiosoite, johon voin lähettää kutsun. Johonkin Jannen osoitteeseen lähetin jo, mutta en tiedä tuliko perille... Saatte siis sitä kautta kutsun ja linkin uusille sivuille.