sunnuntai 20. joulukuuta 2009

INSPIRAATIOKSI


Eikö olekin ihana lastenhuonenurkkaus? Olen aivan tykästynyt tuohon vaatteiden ripustusideaan ja mitä luultavammin aioin toteuttaa sen Josefinin huoneessa jossain vaiheessa. Muutenkin kuva on pelkkää iloa silmille ja sielullekin...Entäpä sitten tämä saman kodin keittiö? Kerrassaan tunnelmallista ja juuri sellaista, mikä miellyttää minua. Unelmoinkin isosta maalaistunnelmallisesta keittiöstä (sitten joskus Suomessa)...sellaisesta, jonne mahtuisi enemmän kuin yksi leipomaan ja ruokaa laittamaan. Nythän meillä on iso keittiö ja sinne mahtuu häärimään isompikin porukka ja se on minusta tosi kivaa.

Kuvat on lainattu yhdestä lempiblogistani, MIN LILLA VERANDA, jonne kannattaa mennä muidenkin kurkkimaan ja ihastelemaan.

Oikein tunnelmallista neljättä adventtia ja inspiroivia jouluvalmisteluita!

Niina

EDIT: Tänään illalla juhlimme länsimaalaisten ystäviemme kanssa joulua laulamalla joululauluja, kertomalla joulumuistoja, lukemalla Raamatusta joulun sanomaa, ehtoollisella ja lopuksi suussa sulavilla ruuilla, joita olimme kaikki kodeissamme valmistaneet. Voi sanoa, että olipa pidot!

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Ihanat kuvat! Käyn vielä katsomassa blogiasi enemmänkin, pysähdyin vain näihin kuviin...

Suloista joulua!
Sara

Satu kirjoitti...

Aivan ihanat ovat :) Vaaleasta mun sieluni myös pehmenee täysin - ja maassamme kaikki on tummaa puuta! SEkin on kaunista kyllä. NYt Espanjassa käymme Ikeassa ja aikomuksena on nauttia täysin siemauksin skandinaavisista sisustuksista!